001 -Family

Autodief die agenten aanreed in Baarn komt uit Uithoorn


Geplaatst op: 23 augustus 2011

Uithoorn/Baarn - De autodief die vrijdag in Baarn twee motoragenten het ziekenhuis in reed is gevonden. De 17-jarige jongen uit Uithoorn is in Amsterdam gearresteerd en zit inmiddels in de cel.

Vrijdag reed de wegpiraat met een tweede verdachte in een gestolen Mercedes over de A1. Toen de twee motoragenten hen langs de kant van de weg wilden zetten gaven de criminelen gas.

Er volgde een achtervolging dwars door Baarn, die eindigde toen de Mercedes een doodlopende weg bij de Algemene Begraafplaats in reed. De Mercedes keerde en reed beide agenten van hun motor. De auto liep daarbij zoveel schade op dat hij onbestuurbaar werd.

De criminelen botsten tegen een hek en gingen er te voet vandoor. Een van hen werd even later in de buurt opgepakt. De ander wist ondanks de inzet van een politiehelikopter, speurhonden en een arrestatie-eenheid te ontkomen. De politie vond hem maandag in Amsterdam. Volgens een politiewoordvoerder speelden aanwijzingen van ooggetuigen in Baarn daar een belangrijke rol in.

Klik hier voor enkele foto's van het incident op de website RTV Utrecht.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: RTV Utrecht

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Autodief die agenten aanreed in Baarn komt uit Uithoorn

Uithoorn/Baarn - De autodief die vrijdag in Baarn twee motoragenten het ziekenhuis in reed is gevonden. De 17-jarige jongen uit Uithoorn is in Amsterdam gearresteerd en zit inmiddels in de cel.Vrijdag reed de wegpiraat met een tweede verdachte in een gestolen Mercedes over de A1. Toen de twee motoragenten hen … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: