001 - Hema
Kooyman Polderloop definitief op zondag 12 september

Kooyman Polderloop definitief op zondag 12 september


Geplaatst op: 30 augustus 2021

Het niet doorgaan van de Kooyman Polderloop was natuurlijk een teleurstelling voor de organisatie en de vele lopers die zo gewend waren en zijn om op de laatste donderdag in juli mee te doen aan deze prachtige zomeravondloop. De wedstrijdcommissie van AKU stapte daar direkt overheen en heeft besloten om de loop te verplaatsen naar zondag 12 september. Er is niet gekozen voor de gebruikelijke donderdagavond omdat het in september te vroeg donker is voor een avondwedstrijd en daarom is als alternatief voor de zondag gekozen. We missen natuurlijk de sfeer en de faciliteiten van het Polderfeest waar de Polderloop al zolang een onderdeel van is. Voor het feestcomite een extra hard gelag omdat nu al voor de 2e keer het Polderfeest niet door kan gaan.

AKU heeft desondanks besloten om de Polderloop wel door te laten gaan omdat een enorme groep lopers al zo lang de kick van een wedstrijd missen en zich willen meten met andere lopers en omdat bewegen in zijn algemeenheid voor jong en oud erg belangrijk is.

Programma

10.00u. : kidsrun
10.15u. : G-run voor de specials
10.45u. : 4 kilometer
11.30u. : 10 kilometer

Inschrijven 

Voorinschrijven voor de loop is i.v.m. corona verplicht en dat kun je doen via  www.inschrijven.nl. en dat kan tot en met 10 september. Je startnummer waarin een chip is geweven kun je op de dag zelf voor de start ophalen, deze wordt dus niet nagestuurd.

Deelnemers aan de kidsrun kunnen ook voorinschrijven, maar kinderen hebben de mogelijkheid om zich van tevoren in te schrijven op zaterdag 11 september van 13.00u. – 15.00u. op het evenemententerrein in de Kwakel. Het inschrijvingsgeld is € 1,-.

Vaccinatie- en testbewijs

Met de huidige coronamaatregelen is het noodzakelijk dat iedere deelnemer vanaf 18 jaar een geldig vaccinatie- of negatief testbewijs kan laten zien.

Douchen is niet mogelijk omdat in dit weekend alle kleedkamers gebruikt worden door de elftallen die bij KDO voetballen. Waardevolle spullen kunnen wel in bewaring worden gegeven.

Contactpersoon Jos Lakerveld, 0657036868. 

 


Laatst bewerkt op: 30 augustus 2021 08:50

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Kooyman Polderloop definitief op zondag 12 september

Het niet doorgaan van de Kooyman Polderloop was natuurlijk een teleurstelling voor de organisatie en de vele lopers die zo gewend waren en zijn om op de laatste donderdag in juli mee te doen aan deze prachtige zomeravondloop. De wedstrijdcommissie van AKU stapte daar direkt overheen en heeft besloten om … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: