001 - OrMontre
Interactieve Workshop Liefdevol Grenzen Stellen

Interactieve Workshop Liefdevol Grenzen Stellen


Geplaatst op: 30 augustus 2021

Dinsdagavond 7 september aanstaande organiseert Ouders Lokaal een interactieve workshop voor ouders die willen leren hoe je positief je grenzen kan stellen.

Over de workshop

Je had het niet één maar zelfs twee keer aangekondigd: dat het bijna tijd was om naar school te gaan. Of om te gaan eten, te stoppen met gamen of te vertrekken naar sport. Want je wilde zo graag dat het gezellig bleef. En daarom had je zo je best gedaan om te voorkomen wat nu toch was gebeurd: een boos en mokkend kind, jij geïrriteerd en de sfeer tussen jullie op een dieptepunt. 

Soms kan de moed in je schoenen zakken als je kind niet wil, wat jij wil. Bijvoorbeeld omdat jij vindt dat je kind voldoende snoep heeft gehad, genoeg tijd heeft doorgebracht op de tablet of omdat je wil vertrekken. Hoe blijf je dan bij je standpunt en houd je het tegelijk nog gezellig? Tijdens de workshop ‘liefdevol grenzen stellen’ leer je een techniek om aan je grens te kunnen vasthouden in een positieve sfeer. Daarnaast oefen je samen met andere ouders deze techniek, zodat je dit meteen na de workshop al bij je kind(eren) kan inzetten! Voor blijere kinderen, een ontspannen jij en vaker rust in huis!

Ouders voor ouders

De workshop wordt begeleid door Leonie Aalders. Moeder van een tweeling. In het dagelijks leven coacht Leonie ouders en kinderen in haar eigen praktijk Anders kijken naar je kind. Daarnaast schrijft zij blogs over de struggles van het ouderschap en organiseert zij allerlei workshops. Tijdens deze avond zal zij haar ervaringen als moeder en als coach met jullie delen. 

Deelname en aanmelding

De workshop vindt op 7 september van 20:00 – 22:00 uur plaats in Bibliotheek Abcoude. Deelname is gratis na aanmelding via de website ouderslokaal. Voor meer informatie kun je mailen naar info@ouderslokaal.nl. 

 


Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Interactieve Workshop Liefdevol Grenzen Stellen

Dinsdagavond 7 september aanstaande organiseert Ouders Lokaal een interactieve workshop voor ouders die willen leren hoe je positief je grenzen kan stellen. Over de workshop Je had het niet één maar zelfs twee keer aangekondigd: dat het bijna tijd was om naar school te gaan. Of om te gaan eten, … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: