Huif
Jessica Albers verkoopt mondkapjes voor DownTown Ophelia

Jessica Albers verkoopt mondkapjes voor DownTown Ophelia


Geplaatst op: 31 augustus 2021

Stichting DownTown Ophelia is blij met de 39-jarige Jessica Albers. Zij heeft met haar tante Tini bedacht mondkapjes te gaan verkopen voor de stichting. “Mijn tante is heel handig en had mooie mondkapjes in verschillende kleuren gemaakt een tijdje geleden. Ik vond het leuk om deze te verkopen aan bijvoorbeeld de leiding op mijn woonvoorziening in de Koningsstraat. Samen hebben we het geld geteld en we konden veertig euro schenken,” zegt de trotse Jessica. De verkoopactie is inmiddels gestopt. “Ik heb er nog wel een paar, maar die hou ik toch liever zelf.”

Jessica was zelf ook te vinden op het grote evenement ‘met een boodschap’ in de Ophelialaan dat in 2017, 2018 en 2019 georganiseerd werd. Ze vond het leuk om achter een kraampje te helpen op de braderie of in restaurant Oh! Stichting DownTown Ophelia hoopt volgend jaar op de tweede zaterdag in juni Jessica en de vele andere mensen met een verstandelijke beperking weer te kunnen ontvangen zodat zij kunnen laten zien dat ze meer kunnen dan iedereen denkt. 


Laatst bewerkt op: 31 augustus 2021 07:54

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Jessica Albers verkoopt mondkapjes voor DownTown Ophelia

Stichting DownTown Ophelia is blij met de 39-jarige Jessica Albers. Zij heeft met haar tante Tini bedacht mondkapjes te gaan verkopen voor de stichting. “Mijn tante is heel handig en had mooie mondkapjes in verschillende kleuren gemaakt een tijdje geleden. Ik vond het leuk om deze te verkopen aan bijvoorbeeld … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: