Huif
Info- en Adviespunt Uithoorn weer geopend

Info- en Adviespunt Uithoorn weer geopend


Geplaatst op: 31 augustus 2021

Vanaf maandag 6 september a.s. is het Info- en Adviespunt in Gezondheidscentrum de Waterlinie weer geopend. Bij het Info- en Adviespunt van de gemeente Uithoorn en Uithoorn voor Elkaar kunt u als inwoner van Uithoorn en De Kwakel terecht met al uw vragen en ideeën op het gebied van welzijn. In het Info- en Adviespunt Uithoorn werken de gemeente en de vijf organisaties van Uithoorn voor Elkaar samen, zodat u snel de juiste ondersteuning, hulp of adviezen krijgt die u nodig heeft.

U kunt al uw vragen op het gebied van welzijn stellen. Bijvoorbeeld vragen over vrijwilligerswerk, mantelzorg, activiteiten in de wijk, over hoe u nieuwe mensen kan ontmoeten of over hulp omdat u wat ouder wordt. Wij helpen u graag verder met gratis advies en hulp.

Loop vrijblijvend binnen, er zijn geen kosten aan verbonden. Wij kijken met u of wij u direct kunnen helpen. Als dat niet kan of als uw vraag meer uitgebreid is, dan zorgen we dat u de juiste hulp en ondersteuning krijgt.

Het Info- en Adviespunt is op maandag en dinsdag geopend van 8:30-12:00 uur. U vindt het in Gezondheidscentrum de Waterlinie, Koningin Maximalaan 30 in Uithoorn.


Laatst bewerkt op: 31 augustus 2021 07:59

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Info- en Adviespunt Uithoorn weer geopend

Vanaf maandag 6 september a.s. is het Info- en Adviespunt in Gezondheidscentrum de Waterlinie weer geopend. Bij het Info- en Adviespunt van de gemeente Uithoorn en Uithoorn voor Elkaar kunt u als inwoner van Uithoorn en De Kwakel terecht met al uw vragen en ideeën op het gebied van welzijn. … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: