001 - OrMontre
Ernstig ongeluk op N201 tussen Vinkeveense Plassen

Ernstig ongeluk op N201 tussen Vinkeveense Plassen


Geplaatst op: 31 augustus 2021

De provinciale weg N201 is dinsdagmiddag tussen de Vinkeveense Plassen in beide richtingen afgesloten geweest voor verkeer. Rond 12:15 uur gebeurde een ongeluk tussen een auto en een bakwagen.

Volgens een ooggetuige zou de auto die richting Mijdrecht reed plotseling op de rijbaan van de bakwagen terechtgekomen zijn. De bestuurder van de personenauto raakte na het ongeluk bekneld. Deze is door de brandweer bevrijd. Hulpdiensten waren in grote getalen aanwezig, waaronder een trauma-arts die per helikopter is ingevlogen. De bestuurder van de bakwagen bleef ongedeerd. De bestuurder van de auto is met spoed naar het AMC gebracht.

Naar verwachting is de N201 vanwege bergingswerkzaamheden en politie-onderzoek nog tot ongeveer 17:00 uur gesloten.Laatst bewerkt op: 31 augustus 2021 18:06

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Ernstig ongeluk op N201 tussen Vinkeveense Plassen

De provinciale weg N201 is dinsdagmiddag tussen de Vinkeveense Plassen in beide richtingen afgesloten geweest voor verkeer. Rond 12:15 uur gebeurde een ongeluk tussen een auto en een bakwagen. Volgens een ooggetuige zou de auto die richting Mijdrecht reed plotseling op de rijbaan van de bakwagen terechtgekomen zijn. De bestuurder … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger:
Google maps laden...