VLC

Doorrijden na aanrijding onder invloed van alcohol op A2 bij Abcoude


Geplaatst op: 21 augustus 2011

Abcoude/Vianen - De politie heeft in de nacht van zaterdag 20 op zondag 21 augustus op de Lexmondsestraatweg in Vianen een 44-jarige automobilist uit Sprang-Capelle aangehouden. Hij wordt verdacht van het doorrijden na een aanrijding onder invloed van alcohol op de A2 bij Abcoude.

Die nacht rond 03.45 uur botste op de A2 bij Abcoude een bestelauto tegen de achterkant van een personenauto. De veroorzaker reed na de aanrijding door richting ’s-Hertogenbosch. Agenten van de Politie Rotterdam-Rijnmond die daar in hun vrije tijd reden, zagen het gebeuren en zetten de achtervolging in. Agenten uit Vianen konden de bestuurder op de Lexmondsestraatweg aanhouden. Hij moest voor verhoor en ademanalyse mee naar het politiebureau. De ademanalyse wees 640 ug/l uit. Het rijbewijs van de verdachte werd ingevorderd en zijn auto werd in beslag genomen.

De politie maakt proces-verbaal tegen hem op.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Politie Regio Utrecht

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Doorrijden na aanrijding onder invloed van alcohol op A2 bij Abcoude

Abcoude/Vianen - De politie heeft in de nacht van zaterdag 20 op zondag 21 augustus op de Lexmondsestraatweg in Vianen een 44-jarige automobilist uit Sprang-Capelle aangehouden. Hij wordt verdacht van het doorrijden na een aanrijding onder invloed van alcohol op de A2 bij Abcoude.Die nacht rond 03.45 uur botste op de … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: