Zondagmorgen de 48e Uit de Kunst op Rick FM

Zondagmorgen de 48e Uit de Kunst op Rick FM


Geplaatst op: 1 september 2021

Zondag 5 september van 10.00 tot 11.00 uur in de 48e 'Uit de Kunst' een interview met de Uithoornse schrijfster Finy Sheils. Daarnaast de cultuuragenda en fijne muziek.

Finy Sheils schreef het boek 'Verborgen Waarheid'. Ze verloor twee zussen en deelt haar ervaringen over haar rouwproces.

Finy is 24 jaar als haar drie jaar oudere zus door een auto-ongeluk omkomt. Een paar jaar later overlijdt ook haar zes jaar oudere zus aan kanker. ‘Nu ben ik de laatste zus,’ zegt ze tegen haar broer. Door de plotselinge confrontatie met de dood begint ze te schrijven over haar dagelijkse worsteling om zichzelf staande te houden in deze maatschappij. Wat doet de dood van een dierbare met ons? Hoe kan je een dierbare leren loslaten? Wat te doen met het gegeven dat de toekomst nu anders is dan je bedacht had? In de daarop volgende jaren vindt ze antwoorden en leert ze om te gaan met al het verdriet in haar lichaam. In dit boek beschrijft en deelt Finy op een moedige manier stukken uit haar intieme dagboek. Het is een zeer persoonlijk verhaal dat diep uit haar hart komt.
https://www.finysheils.nl/

Heeft u tips voor 'Uit de Kunst'? Mail ze dan naar; naomi.heidinga@rickfm.nl

'Uit de Kunst' is in de zomermaanden een light-programma met minder interviews en meer muziek. Na de zomer gaan we weer op volle kracht door met een gevarieerd programma vol met kunst en cultuur uit de Gemeente Uithoorn en de regio.

We gaan wekelijks dieper in op onderwerpen als muziek, toneel, theater, boeken, koken, en beeldende kunst. Kortom alles op het gebied van cultuur in Uithoorn, De Kwakel en de regio.

Wekelijks maakt presentator Naomi Heidinga een actueel programma waarin deze onderwerpen belicht worden. Diverse gasten vertellen over hun passie. Ook houden we je op de hoogte van culturele evenementen in de regio.

De zondag begint goed met 'Uit de Kunst' op Rick FM, elke zondag van 10.00 tot 11.00 uur en de herhaling op woensdagavond van 18.00 tot 19.00 uur.

Luisteren naar Rick FM:
Caiway: Uithoorn en De Kwakel, frequentie 99.0 FM en Aalsmeer 93.1 FM. Etherfrequentie 106.3 FM
DAB+: kanaal 35 / 5a frequentie 174.928 MHz
Live stream; https://www.rickfm.nl/radiogids/stream
TuneIn App; https://tunein.com/radio/Rick-FM-1063-s81518/

Ook in Amstelveen te ontvangen via RTV Amstelveen:
https://rtva.nl/radio/ontvangst/
https://rtva.nl/live/radio/

#uitdekunst #kunstencultuur #gemeenteuithoorn #rickfm Minder weergeven

 


Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Zondagmorgen de 48e Uit de Kunst op Rick FM

Zondag 5 september van 10.00 tot 11.00 uur in de 48e 'Uit de Kunst' een interview met de Uithoornse schrijfster Finy Sheils. Daarnaast de cultuuragenda en fijne muziek. Finy Sheils schreef het boek 'Verborgen Waarheid'. Ze verloor twee zussen en deelt haar ervaringen over haar rouwproces. Finy is 24 jaar … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: