001 - OrMontre
De Buurtkamer Vinkeveen is weer open

De Buurtkamer Vinkeveen is weer open


Geplaatst op: 3 september 2021

Bijna alle bekende buurtkamer bezoekers kwamen gelukkig weer opdagen op de eerste Buurtkamerdag in Vinkeveen.

 De vrijwilligers kwamen met Vincent en Monique van de Jumbo wat vroeger want zij hadden lekkere welkomstgebakjes meegenomen waarmee Jumbo de gasten welkom wilde heten.

Vrijwilligster Joke de Wit zei het al herhaaldelijk: ”Wát een blije gezichten allemaal” en dat was een feit. Men stroomde binnen in de keurig opgemaakte zaal van de Boei. Veel van de vaste gasten waren na anderhalf jaar thuiszitten zo blij om weer even tussen de mensen te kunnen zijn.

 Koffie, thee, gebak en gezelligheid; het was een heerlijke buurtkamerochtend. Graag zien we u allen weer op de dinsdag en/of de donderdag van 10.00- 12.00 uur in de Boei, Kerklaan 32 in Vinkeveen.
Laatst bewerkt op: 3 september 2021 07:57

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

De Buurtkamer Vinkeveen is weer open

Bijna alle bekende buurtkamer bezoekers kwamen gelukkig weer opdagen op de eerste Buurtkamerdag in Vinkeveen.  De vrijwilligers kwamen met Vincent en Monique van de Jumbo wat vroeger want zij hadden lekkere welkomstgebakjes meegenomen waarmee Jumbo de gasten welkom wilde heten. Vrijwilligster Joke de Wit zei het al herhaaldelijk: ”Wát een … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: