001 - OrMontre
Meer Aalsmeer wordt Aalsmeer Centrum

Meer Aalsmeer wordt Aalsmeer Centrum


Geplaatst op: 3 september 2021

Vooruit kijken naar nog betere tijden. Dat doen de ondernemers uit Aalsmeer Centrum. De ruim honderd ondernemers zijn positief ingesteld en hebben vertrouwen in de toekomst! En daar hoort ook vernieuwing bij. Volgend jaar wordt de Zijdstraat aangepakt met nieuwe bestrating, groen etc.

Maar eerst een nieuwe naam: Aalsmeer Centrum. Ook al liggen de winkelstraten niet in het midden van het dorp, ze vormen van oudsher het hart van Aalsmeer. In de volksmond werd het winkelgebied al vaak zo genoemd. Daarom Aalsmeer Centrum, vertrouwd en gezellig!

De ondernemers maken deel uit van Ondernemersfonds Meer Aalsmeer en dit zal intern officieel wel zo blijven heten.

Fris nieuw logo

Bij alleen een nieuwe naam bleef het niet, want er hoort natuurlijk ook een nieuwe website en logo bij. Enthousiast zijn de experts van Debo Projects aan de slag gegaan met alles wat de ondernemers belangrijk vinden. Het resultaat is een frisse en moderne huisstijl met mooie kleuren. In het logo komen onze ondernemers terug: winkels, horeca, dienstverlening en zorg. Van een kledingwinkel of bakker, een restaurant of hotel tot een kapsalon of notaris en een tandarts of apotheek. En allemaal zijn ze met elkaar verbonden en staat bij iedereen de klant op de eerste plaats in Aalsmeer Centrum!

Ook de website is in een nieuw jasje gestoken. De ondernemers staan centraal op aalsmeercentrum.nl, maar het laatste nieuws en alle activiteiten zijn hier ook op terug te vinden. Via de plattegrond kom je bij al onze ondernemers en praktische informatie zoals parkeren.

Onthulling bij Floriworld

Tijdens de jaarvergadering van de ondernemers, die bij Floriworld werd gehouden, had wethouder Robert van Rijn de eer om het nieuwe logo te onthullen met een druk op de knop. De ondernemers zijn er blij mee en hopen dat ook de klanten net zo enthousiast zijn.

Wethouder Economische Zaken Robert van Rijn: “Het is geen gemakkelijke periode geweest voor veel ondernemers en voor velen is dit het nog steeds niet. Daarom heb ik respect voor de ondernemers van Aalsmeer Centrum dat zij zich richten op de toekomst met een nieuwe naam, logo en website. Ik roep ook iedereen op: Kom winkelen in Aalsmeer Centrum, vertrouwd en gezellig!”

Feestje 4 september

De ondernemers willen dit heugelijke feit vieren met hun klanten. Daarom op zaterdag 4 september allerlei activiteiten in Aalsmeer Centrum. De winkeliers pakken uit met acties, er is muziek in de straten en er worden cadeautjes uitgedeeld. Op het Molenplein zijn kinderspelletjes, een springkussen, horeca, muziek van de Zingende DJ en een Rad van Fortuin, waar mooie prijzen mee te winnen zijn, zoals een minuut gratis winkelen bij Albert Heijn Praamplein, cadeaubonnen en gratis toegangskaarten voor Floriworld.


Laatst bewerkt op: 3 september 2021 08:00

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Meer Aalsmeer wordt Aalsmeer Centrum

Vooruit kijken naar nog betere tijden. Dat doen de ondernemers uit Aalsmeer Centrum. De ruim honderd ondernemers zijn positief ingesteld en hebben vertrouwen in de toekomst! En daar hoort ook vernieuwing bij. Volgend jaar wordt de Zijdstraat aangepakt met nieuwe bestrating, groen etc. Maar eerst een nieuwe naam: Aalsmeer Centrum. … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: