0001 - Skischool Aveen 2021
Politie achtervolging op Vinkeveense Plassen

Politie achtervolging op Vinkeveense Plassen


Geplaatst op: 4 september 2021

De politie heeft zaterdagavond een waterscooter achtervolgd op de Vinkeveense Plassen. Het vaartuig zorgde dit jaar diverse keren voor overlast.

Afgelopen zomer heeft de politie meerdere meldingen gekregen van roekeloos vaargedrag. De boosdoener was de opvarende van een waterscooter. Zaterdagavond werd het vaartuig op heterdaad betrapt waarna een achtervolging volgde. Met zwaailicht en hoge snelheid gingen agenten met de politieboot achter de waterscooter aan. Het lukte agenten in samenwerking met de BOA van het recreatieschap de waterscooter, na een lange achtervolging, te stoppen.

Het vaartuig werd in beslag genomen vanwege roekeloos gedrag. De bestuurder, een 17-jarige jongen, ging ongeveer 100 kilometer per uur, had geen vaarbewijs, onnodige golfslag en negeerde diverse keren een stopteken. Dat laat de wijkagent op Instagram weten. De kapitein kan een proces-verbaal verwachten.

Volg de wijkagent van Vinkeveen en Waverveen ook op Instagram
Laatst bewerkt op: 5 september 2021 08:07

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Politie achtervolging op Vinkeveense Plassen

De politie heeft zaterdagavond een waterscooter achtervolgd op de Vinkeveense Plassen. Het vaartuig zorgde dit jaar diverse keren voor overlast. Afgelopen zomer heeft de politie meerdere meldingen gekregen van roekeloos vaargedrag. De boosdoener was de opvarende van een waterscooter. Zaterdagavond werd het vaartuig op heterdaad betrapt waarna een achtervolging volgde. … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: