Huif
Monumentenpuzzeltocht

Monumentenpuzzeltocht


Geplaatst op: 5 september 2021

Op de open monumentendag van 11 september a.s. is er voor leerlingen van de groepen 8 van de basisscholen in Mijdrecht een monumentenpuzzeltocht beschikbaar, waarmee leuke prijzen zijn te winnen.

Stoeptegels

In 2019 zijn een tiental historisch getinte siertegels geplaatst in het trottoir van de Mijdrechtse Dorpsstraat. Deze stoeptegels liggen in het gedeelte van de Kerkstraat tot aan de Croonstadtlaan. Zij vertellen in het kort de geschiedenis van het pand waarvoor zij neergelegd zijn. Voor de leerlingen van de groepen 8 van de Mijdrechtse basisscholen is een puzzeltocht samengesteld. Eventueel samen met hun ouders kunnen zij de stoeptegels bekijken en de vragen daarover beantwoorden. De formulieren krijgen zij uitgedeeld via school, maar zijn ook zaterdag de elfde september nog op te halen bij het contactpunt op 11 september: vanaf 12.30 uur in de Janskerk te Mijdrecht.

De kinderen kunnen hun ingevulde formulieren inleveren: op zaterdag 11 september tussen 12.30 uur en ca.16.00 uur in de Janskerk, Kerkstraat in Mijdrecht of tot uiterlijk zaterdag 18 september 2021 in de brievenbus van de Historische Vereniging, Croonstadtlaan, 4A in Mijdrecht.


Laatst bewerkt op: 5 september 2021 10:47

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Monumentenpuzzeltocht

Op de open monumentendag van 11 september a.s. is er voor leerlingen van de groepen 8 van de basisscholen in Mijdrecht een monumentenpuzzeltocht beschikbaar, waarmee leuke prijzen zijn te winnen. Stoeptegels In 2019 zijn een tiental historisch getinte siertegels geplaatst in het trottoir van de Mijdrechtse Dorpsstraat. Deze stoeptegels liggen … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: