Statiegeld voor Inloophuis ’t Anker gestolen

Statiegeld voor Inloophuis ’t Anker gestolen


Geplaatst op: 5 september 2021

In augustus plaatste Inloophuis ’t Anker in samenwerking met KWF Kankerbestrijding bij de BONI in het Mijdrechtse winkelcentrum De Lindeboom een zogenaamde emballagepaal. Na het inleveren van lege flessen konden mensen hun statiegeldbonnetje doneren aan het Inloophuis. Hiermee hoopte ’t Anker een mooi bedrag op te halen. Helaas hebben onbekenden een groot deel van de inhoud van de paal meegenomen! In de paal zat geen contant geld, alleen papieren bonnetjes. De waarde van deze statiegeldbonnen is onbekend gebleven. Inloophuis ’t Anker weet niet hoeveel geld het nu misloopt.

Het Inloophuis is afhankelijk van giften en sponsoring door bedrijven. In deze coronatijd, waarin ’t Anker lang gesloten was, maar waarin veel kosten doorliepen, zijn deze inkomsten teruggelopen. Ook het Inloophuis, gevestigd aan de Karekiet 49 in Mijdrecht, is genoodzaakt op andere manieren inkomsten te genereren.

Na overleg met de BONI en KWF Kankerbestrijding is besloten de statiegeldactie te verlengen tot 1 oktober. De nieuwe bonnenpaal zal extra beveiligd worden. Hopelijk willen veel mensen met het inleveren van hun statiegeld Inloophuis ’t Anker in september steunen


Laatst bewerkt op: 5 september 2021 10:52

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Statiegeld voor Inloophuis ’t Anker gestolen

In augustus plaatste Inloophuis ’t Anker in samenwerking met KWF Kankerbestrijding bij de BONI in het Mijdrechtse winkelcentrum De Lindeboom een zogenaamde emballagepaal. Na het inleveren van lege flessen konden mensen hun statiegeldbonnetje doneren aan het Inloophuis. Hiermee hoopte ’t Anker een mooi bedrag op te halen. Helaas hebben onbekenden … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: