001 - OrMontre
Plus-supermarkt in Abcoude weer ontruimd vanwege lekkage

Plus-supermarkt in Abcoude weer ontruimd vanwege lekkage


Geplaatst op: 6 september 2021

De brandweer in Abcoude is uitgerukt naar een supermarkt aan de Amsterdamsestraatweg. Een leiding van een koelsysteem is voor de tweede keer in een week tijd kapot, waardoor deze weer koolstofdioxide lekt.

"Het lijkt om dezelfde leiding te gaan. Vorige week is er een monteur bij geweest om het te repareren maar dat lijkt niet goed te zijn gegaan. Het komt uit een leiding en dat zorgt voor een soort nevel", legt VRU-woordvoerder Patricia van Tricht uit.

Kleiner lek

Het lek wordt op dit moment gedicht door een monteur. Het is overigens wel kleiner dan vorige week: toen hing de rook in de hele winkel en nu alleen in het magazijn.

Als het lek gedicht is, gaat de brandweer het pand ventileren. De supermarkt is daarom nog even dicht.Laatst bewerkt op: 6 september 2021 09:07

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Plus-supermarkt in Abcoude weer ontruimd vanwege lekkage

De brandweer in Abcoude is uitgerukt naar een supermarkt aan de Amsterdamsestraatweg. Een leiding van een koelsysteem is voor de tweede keer in een week tijd kapot, waardoor deze weer koolstofdioxide lekt. "Het lijkt om dezelfde leiding te gaan. Vorige week is er een monteur bij geweest om het te … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: