Zwemvereniging De Meerkoeten start met trainingen in Het Sporthuis Abcoude


Geplaatst op: 6 september 2021

Zwemvereniging 'De Meerkoeten' start vanaf deze week met trainingen voor jong en oud in Het Sporthuis Abcoude. De vereniging is terug in Abcoude en keert ook weer terug in het straatbeeld van Abcoude. De trainingen zijn op dinsdag- en vrijdagavonden, waarbij de vrijdagavonden ook voor jeugd zijn.

Op de dinsdagen staan de trainingen in het teken van conditie. Om 19.00 uur trainen de kortebaanzwemmers en de duurzwemmers. Aansluitend trainen de waterpolo senioren om 20.00 uur hun conditie met banenzwemmen. Op de vrijdagavonden is er tijdens de jeugdtrainingen ruimte voor al het jonge zwemtalent dat Abcoude rijk is.

Van 18.45 - 19.30 uur trainen de kortebaan- en duurzwemmers en zijn er onder leiding van Niels Schoenmaker en Robin van den Broek trainingen voor de jeugd. Hierin staan techniek, slagverbetering, conditie en wedstrijdelementen centraal. Aansluitend is van 19.30 - 20.15 uur het jeugdwaterpolo. Bob Lutz en Dick de Haan leren de jeugdleden alles wat je van waterpolo moet weten; van balbandeling, sprinten, waterpoloslag tot aan een perfecte worp. Vanaf 20.15 - 21.00 uur trainen de waterpolosenioren.

Voorzitter Dylan Rijlaarsdam: “We zijn enorm blij en trots om, na onze gedwongen verhuizing, weer terug te zijn in Abcoude en kunnen niet wachten om te beginnen met trainen. We gaan er volle bak tegenaan en hopen weer uit te groeien tot de vereniging die we ooit waren. Onze leden zijn enthousiast om het verenigingsgevoel over te brengen op iedereen die geïnteresseerd is. Loop gerust een keer binnen tijdens onze trainingsavonden!"

Laatst bewerkt op: 6 september 2021 11:10

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Zwemvereniging De Meerkoeten start met trainingen in Het Sporthuis Abcoude

Zwemvereniging 'De Meerkoeten' start vanaf deze week met trainingen voor jong en oud in Het Sporthuis Abcoude. De vereniging is terug in Abcoude en keert ook weer terug in het straatbeeld van Abcoude. De trainingen zijn op dinsdag- en vrijdagavonden, waarbij de vrijdagavonden ook voor jeugd zijn. Op de dinsdagen … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: