001 - OrMontre
Ook Buurtkamer Wilnis weer open

Ook Buurtkamer Wilnis weer open


Geplaatst op: 7 september 2021

De Buurtkamer in Wilnis gaat op dinsdag weer open van 10:00 tot 12:00 u. Maar er kan weer gezellig koffie worden gedronken en er is natuurlijk weer tijd voor een praatje. Vooraf aanmelden hoeft niet. We hopen je snel weer in de Buurtkamer te mogen begroeten. De huidige maatregelen, zoals voldoende afstand houden en thuisblijven als je klachten hebt, blijven uiteraard nog wel van kracht.

Vanaf heden zijn bijna alle Buurtkamers van Tympaan-De Baat weer open. De ruimte in Buurtkamer De Hoef is helaas niet geschikt voor de maatregelen die nu nog van kracht zijn.

De vrijwillige teams van de diverse Buurtkamers kunnen nog versterking gebruiken. Dus heb je zin in fijn vrijwilligerswerk, neem dan contact op met Pim Jongsma via p.jongsma@stdb.nl of bel met (0297)- 230 280.


Laatst bewerkt op: 7 september 2021 07:16

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Ook Buurtkamer Wilnis weer open

De Buurtkamer in Wilnis gaat op dinsdag weer open van 10:00 tot 12:00 u. Maar er kan weer gezellig koffie worden gedronken en er is natuurlijk weer tijd voor een praatje. Vooraf aanmelden hoeft niet. We hopen je snel weer in de Buurtkamer te mogen begroeten. De huidige maatregelen, zoals … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: