001 - OrMontre
Uitslag Sjoelclub Aalsmeer 2 september 2021

Uitslag Sjoelclub Aalsmeer 2 september 2021


Geplaatst op: 7 september 2021

11 Maanden lang zijn er geen competitiewedstrijden gesjoeld door Sjoelclub Aalsmeer. Na een redelijk lange toespraak van voorzitter Sjaak Siebeling, werden afgelopen donderdag de eerste stenen weer gegooid, waarbij nog wel de 1,5 meter aangehouden diende te worden. De scores waren nog niet zoals we van de meeste sjoelers gewend waren, maar ook de bakken zelf moesten duidelijk weer even wennen. Wim Voorbij en de regerend Nederlands Kampioene bij de Dames Petra Houweling (3 weken na haar bevalling!)waren het sjoelen nog niet verleerd en gooiden 2 x een 148. Karin Dijkstra en Tim van Tiem waren de overigen die 1 keer een 148 haalden. Jacob van ’t Hof (A-Klasse) en Maria Baggen (B-Klasse) scoorden met 16 punten de hoogste scores van de avond. De hoogste serie was voor Cock Tukker met 1398.

Uitslagen per Klasse:

Hoofdklasse:

1. Hans van Leeuwen 2. Tim van Tiem 3. Cock Tukker

A-Klasse:

1. Jacob van ‘t Hof 2. Theo van Leijden 3. Marja Springin’tVeld

B-Klasse:

1. Maria Baggen 2. Mahjan Yari 3. Wijnand Springin’tVeld

De volgende competitieavond is op de donderdag 16 september en begint om 19.30 uur in het Dorpshuis in Kudelstaart. Nieuwe leden zijn ook welkom, na aanmelding via de website. Voor uitslagen en informatie zie ook de website van Sjoelclub Aalsmeer www.sjoelclub-aalsmeer.nl.

Zaterdag 3 september is in Ter Apel de interland tussen Nederland, Duitsland en Frankrijk gesjoeld. Alleen Patrick Haring deed mee van Sjoelclub Aalsmeer. Oranje won ruim van Duitsland en Frankrijk kwam er helemaal niet aan te pas


Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Uitslag Sjoelclub Aalsmeer 2 september 2021

11 Maanden lang zijn er geen competitiewedstrijden gesjoeld door Sjoelclub Aalsmeer. Na een redelijk lange toespraak van voorzitter Sjaak Siebeling, werden afgelopen donderdag de eerste stenen weer gegooid, waarbij nog wel de 1,5 meter aangehouden diende te worden. De scores waren nog niet zoals we van de meeste sjoelers gewend … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: