001 - OrMontre
Vliegende start voor Scouting Jan van Speyk

Vliegende start voor Scouting Jan van Speyk


Geplaatst op: 7 september 2021

Overvliegen, dat klinkt natuurlijk heel gek, maar bij de Jan van Speykgroep in Mijdrecht is het een jarenlange en erg leuke traditie. Op een mooie dag in september komt de scoutinggroep bij elkaar om te kijken hoe de oudste kinderen van iedere leeftijdsgroep over gaan vliegen naar de volgende groep. Afgelopen zondag 5 september was het weer zover. Dit gebeurt ieder jaar weer op een andere manier. Deze keer was bij de scoutingboerderij aan de Oosterlandweg een mooi parcours gebouwd door de scouts. De scouts vlogen eerst met behulp van een kabelbaan, gleden daarna van de wildwaterbaan, dansten op een evenwichtsbalk en kropen daarna door de jungle naar hun nieuwe speltak toe.

Na het officiële gedeelte mochten alle aanwezig die dat wilden ook het parcours proberen.

 

Een spettend begin van het nieuwe jaar dus en er staan weer veel mooie activiteiten op de planning. En daar kun jij ook bij zijn! Alle kinderen zijn welkom om een kijkje te nemen bij Scouting Jan van Speyk op de Oosterlandweg in Mijdrecht. Afhankelijk van je leeftijd kan dat op woensdag- of vrijdagavond of zaterdagochtend. Voor meer informatie; neem een kijkje op www.janvanspeykgroep.nl en bezoek onze Facebookpagina ‘Scouting Jan van Speyk’ of vind ons op Instagram.Laatst bewerkt op: 7 september 2021 09:18

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Vliegende start voor Scouting Jan van Speyk

Overvliegen, dat klinkt natuurlijk heel gek, maar bij de Jan van Speykgroep in Mijdrecht is het een jarenlange en erg leuke traditie. Op een mooie dag in september komt de scoutinggroep bij elkaar om te kijken hoe de oudste kinderen van iedere leeftijdsgroep over gaan vliegen naar de volgende groep. … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: