001 - OrMontre
Rotaryclub Vinkeveen-Abcoude helpt bij actie “Op een lege maag kun je niet leren

Rotaryclub Vinkeveen-Abcoude helpt bij actie “Op een lege maag kun je niet leren


Geplaatst op: 7 september 2021

Deze landelijke actie van de Voedselbank, in samenwerking met Albert Heijn, is speciaal gericht op de schoolgaande kinderen van gezinnen die zijn aangewezen op voedselhulp. “Het ontbijt is vaak het eerste dat er bij inschiet. Geen enkel kind zou met een lege maag of een lege broodtrommel naar school moeten gaan”.

Ook Albert Heijn Abcoude deed mee. Van maandag 30 augustus tot en met zaterdag 4 september konden klanten speciaal geselecteerde ontbijtproducten uitkiezen voor een voedzaam ontbijt, zoals havermout, krokante muesli, cornflakes, rozijnen, pindakaas naturel, ontbijtkoek en zoet beleg. Leden van Rotaryclub Vinkeveen Abcoude stonden op een centrale plek in de winkel met de uitgestalde producten en adviseerden bij de keuze. Na het afrekenen bij de kassa werden deze producten in speciale kratten verzameld en aan de voedselbank gedoneerd.

“De actie in Abcoude was een groot succes”, vertelt Johan Donker manager van Albert Heijn Abcoude, enthousiast. “Albert Heijn is al jaren een vaste partner van de Voedselbank. Het is een manier om bij te dragen aan verantwoord ondernemen. Zo wordt het voor iedereen mogelijk gemaakt boodschappen in huis te hebben”. Johan merkt dat er in Abcoude en Baambrugge sprake is van een hechte gemeenschap. “Velen willen iets bijdragen en dat is positief. Alle beetjes helpen”.

Ook deze keer was er weer sprake van een goede samenwerking met de Rotaryclub Vinkeveen-Abcoude. Voor de toekomst hopen Albert Heijn Abcoude en de Rotaryclub Vinkeveen-Abcoude deze vruchtbare samenwerking te kunnen continueren.

Geïnteresseerd? www.Rotary.nl/vinkeveenabcoude


Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Rotaryclub Vinkeveen-Abcoude helpt bij actie “Op een lege maag kun je niet leren

Deze landelijke actie van de Voedselbank, in samenwerking met Albert Heijn, is speciaal gericht op de schoolgaande kinderen van gezinnen die zijn aangewezen op voedselhulp. “Het ontbijt is vaak het eerste dat er bij inschiet. Geen enkel kind zou met een lege maag of een lege broodtrommel naar school moeten … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: