001 - OrMontre
Eerst paal nieuwbouwplan Hofje Hofland te Mijdrecht

Eerst paal nieuwbouwplan Hofje Hofland te Mijdrecht


Geplaatst op: 9 september 2021

Woensdag 8 september is de eerste paal geslagen voor de nieuw te bouwen woningen met garage aan Hofland te Mijdrecht. Als eerste kopers van het plan, familie Buijsmann, was het aan Mila, de jongste telg van het gezin, de eer om de paal te heien. Daarna is onder het genot van een glas bubbels geproost op de start van dit mooie bouwplan.

Op steenworp afstand van het centrum verrijzen hier straks vier prachtige twee onder één kapper met garage. De toekomstige bewoners genieten straks van een heerlijk huis met een woonoppervlakte van ruim 140 m² en een heerlijke zonnige tuin. Aan duurzaamheid is natuurlijk ook gedacht; de woningen worden allen voorzien van een warmtepomp, vloerverwarming en zonnepanelen.

Aannemersbedrijf Berger & Zeldenrijk uit Kockengen gaat de bouw voor zijn rekening nemen en verwacht dat de woningen medio september/oktober 2022 gereed zijn voor oplevering.

Vida makelaars og heeft alle woningen verkocht en is verheugd dat de bouw nu aanvangt. Wilt u ook centraal wonen in het Groen Hart? Dan kunt u zich vrijblijvend laten inschrijven via info@vidamakelaars.nl

We wensen alle kopers heel veel woonplezier!Laatst bewerkt op: 9 september 2021 07:16

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Eerst paal nieuwbouwplan Hofje Hofland te Mijdrecht

Woensdag 8 september is de eerste paal geslagen voor de nieuw te bouwen woningen met garage aan Hofland te Mijdrecht. Als eerste kopers van het plan, familie Buijsmann, was het aan Mila, de jongste telg van het gezin, de eer om de paal te heien. Daarna is onder het genot … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: