Huif
‘Hier met je kassabon’ in Aalsmeer Centrum

‘Hier met je kassabon’ in Aalsmeer Centrum


Geplaatst op: 9 september 2021

De ondernemers uit Aalsmeer Centrum gaan na de ‘Koopjesdag’ nog even door met feestvieren, want heel de maand september blijft speciaal. En bij een feestje horen ook cadeautjes.

Vanaf 10 september tot en met 1 oktober kun je met je kassabon een goedgevulde Goodie Box winnen met producten en cadeaubonnen van ondernemers uit Aalsmeer Centrum. En als extra prijzen worden er toegangskaartjes voor Floriworld weggeven.

Het enige wat je moet doen is je kassabon uit Aalsmeer Centrum voorzien van je naam en je telefoonnummer en in één van de tien dozen stoppen, die verspreid in Aalsmeer Centrum staan. Deze zijn te vinden bij Bertram & Brood, Bruna Aalsmeer, De Oude Veiling, Dierenspeciaalzaak Discus Van der Zwaard, Drogisterij/Parfumerie Van der Zwaard, Siphra’s Studio, Sparnaaij Juweliers, Tabakszaak Kees Boomhouwer, Total Copy Service en Van der Schilden Lingerie.

De trekkingen zijn vrijdagmiddag 17 september, 24 september en 1 oktober. De winnaars worden op vrijdagmiddag gebeld en bekend gemaakt via social media. Dus hou onze Facebook- en Instagram accounts in de gaten.

Na de weektrekking worden alle bonnen van die week vernietigd en gegevens worden niet bewaard.


Laatst bewerkt op: 9 september 2021 07:24

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

‘Hier met je kassabon’ in Aalsmeer Centrum

De ondernemers uit Aalsmeer Centrum gaan na de ‘Koopjesdag’ nog even door met feestvieren, want heel de maand september blijft speciaal. En bij een feestje horen ook cadeautjes. Vanaf 10 september tot en met 1 oktober kun je met je kassabon een goedgevulde Goodie Box winnen met producten en cadeaubonnen … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: