001 -Family
Dode en zwaargewonden door ongeluk met spookrijder op A2

Dode en zwaargewonden door ongeluk met spookrijder op A2


Geplaatst op: 11 september 2021

Bij een verkeersongeval op A2 nabij Nieuwer Ter Aa viel vannacht een dodelijk slachtoffer te betreuren. Het gaat om een 31-jarige bestuurder van een personenauto die als spookrijder frontaal op een tegemoetkomende auto botste.

De inzittenden van dat voertuig raakte bij het ongeval gewond. Beiden zijn naar een ziekenhuis vervoerd. Van een van de twee inzittenden (man 49 jaar) is de situatie zorgelijk. Hulpdiensten zijn langdurig bezig geweest om de slachtoffers te bevrijden uit de bij het ongeval betrokken voertuigen. Een Mobiel Medisch Team kwam ter plaatse. De snelweg is in beide richtingen afgesloten geweest.

Inmiddels is de rijbaan richting Amsterdam weer opengesteld voor het verkeer. De politie stelt een onderzoek in naar de toedracht van het ongeval.


Ook werken bij de Forenische Opsporing? https://kombijde.politie.nl/
Laatst bewerkt op: 11 september 2021 10:56

Bron: Petershotnews.nl

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Dode en zwaargewonden door ongeluk met spookrijder op A2

Bij een verkeersongeval op A2 nabij Nieuwer Ter Aa viel vannacht een dodelijk slachtoffer te betreuren. Het gaat om een 31-jarige bestuurder van een personenauto die als spookrijder frontaal op een tegemoetkomende auto botste. De inzittenden van dat voertuig raakte bij het ongeval gewond. Beiden zijn naar een ziekenhuis vervoerd. … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: