001 - OrMontre
Maarten van der Greft lijsttrekker Ronde Venen Belang

Maarten van der Greft lijsttrekker Ronde Venen Belang


Geplaatst op: 13 september 2021

Tijdens de ledenvergadering van 9 september is Maarten van der Greft benoemd tot lijsttrekker voor Ronde Venen Belang voor de komende gemeenteraadsverkiezingen in maart 2022. Op dit moment is van der Greft in de gemeenteraad fractievoorzitter van Ronde Venen Belang. De afgelopen raadsperiode heeft Maarten zich als oppositieleider met zijn fractie ingezet voor de inwoners en ondernemers in de gemeente. Maarten woont samen met zijn vrouw in Mijdrecht, werkt als docent op het Veenlanden College en is medeorganisator van het Vogelvrij Festival.

Unaniem gekozen

Partijvoorzitter JaapJan Bulthuis: “Als bestuur zijn wij erg blij met de unanieme steun van de leden om Maarten te benoemen als lijsttrekker. Het bestuur is net als de leden ervan overtuigd dat Maarten met zijn ervaring, inzet en manier van politiek bedrijven op goede wijze het lijsttrekkerschap zal vervullen richting de gemeenteraadsverkiezingen van 2022.”

Eigen, echt lokaal geluid

Maarten: “De komende periode zal ons lokale geluid nog sterker worden. Als inwonerspartij hebben wij samen met onze inwoners veel successen geboekt. Recent de meest aansprekende: Geen windturbines in onze mooie gemeente! Ronde Venen Belang is een echte lokale inwonerspartij, wij kiezen altijd vanuit gezond verstand en stellen daarbij één kernvraag aan onszelf: wat is het beste voor onze inwoners? Wij laten ons niet leiden door landelijk aangestuurde partijpolitiek, wij staan het liefst in de straat of buurt om te luisteren naar wat er beter kan. Jij mag het zeggen in de praktijk!"

Grootste partij

Op dit moment is Ronde Venen Belang met vier raadsleden de derde partij in grootte in de gemeenteraad. Tijdens de ledenvergadering in oktober worden de eerste tien kandidaten voor de kandidatenlijst voor de gemeenteraadsverkiezingen vastgesteld. Het bestuur is er van overtuigd een diverse lijst met heel veel deskundigheid en ervaring te kunnen presenteren.


Laatst bewerkt op: 13 september 2021 11:09

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Maarten van der Greft lijsttrekker Ronde Venen Belang

Tijdens de ledenvergadering van 9 september is Maarten van der Greft benoemd tot lijsttrekker voor Ronde Venen Belang voor de komende gemeenteraadsverkiezingen in maart 2022. Op dit moment is van der Greft in de gemeenteraad fractievoorzitter van Ronde Venen Belang. De afgelopen raadsperiode heeft Maarten zich als oppositieleider met zijn … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: