001- Uithoorn

JeugdActiviteitenPas: inschrijving is gestart


Geplaatst op: 19 augustus 2011

Uithoorn - De JeugdActiviteitenPas Uithoorn (JAP U) is al een aantal jaar een succes. Zo'n 1000 kinderen hebben het afgelopen schooljaar weer deelgenomen aan de sport- cultuur- en natuuractiviteiten. Met ingang van dit schooljaar vindt u alle info op www.japuithoorn.nl

Vanaf 30 augustus was het aanbod voor het eerste blok van het nieuwe schooljaar beschikbaar. Kinderen kunnen deelnemen aan één van de volgende activiteiten: badminton, gymnastiek, hiphop, , kick&punch, klassiek ballet, majorette, musical/showdance, muziekmaken, natuurclub, schaatsen, toneelspelen en voetbal.

Inschrijven voor de nieuwe activiteiten van de JAP kan via www.japuithoorn.nl. De aanmeldingsperiode voor het eerste blok eindigt vrijdag 16 september.

Natuurlijk zijn deze activiteiten niet mogelijk zonder de medewerking van de diverse aanbieders. In de eerste periode zijn dit: BV De Kwakel, KDO afd. gymnastiek, Health Club Amstelhof, Muziekvereniging KnA, Dance Centre Jolanda van Beek, SV Amstelland, Jeugd-IVN, Muziekvereniging Tavenu, toneelvereniging Genesius en vv Legmeervogels.
Bent u actief in één van de deelgebieden (cultuur, natuur en sport) en heeft u interesse om met uw organisatie deel te nemen aan de JeugdActiviteitenPas, dan kunt u op de site kijken of contact opnemen met projectleider Saskia van der Meer via jap@uithoorn.nl of 020 3473459 (ma t/m do)

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

JeugdActiviteitenPas: inschrijving is gestart

Uithoorn - De JeugdActiviteitenPas Uithoorn (JAP U) is al een aantal jaar een succes. Zo'n 1000 kinderen hebben het afgelopen schooljaar weer deelgenomen aan de sport- cultuur- en natuuractiviteiten. Met ingang van dit schooljaar vindt u alle info op www.japuithoorn.nl Vanaf 30 augustus was het aanbod voor het eerste blok … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: