001 - Escaperoom aglemeen
Rotary in actie voor World Cleanup Day zaterdag 18 september

Rotary in actie voor World Cleanup Day zaterdag 18 september


Geplaatst op: 13 september 2021

Maak je je ook zorgen over het milieu en wil je je inzetten voor een schonere planeet? Zelf iets doen aan het zwerfafvalprobleem? Dat kan op zaterdag 18 september, World Cleanup Day, in Vinkeveen Haven. We verzamelen op het grind naast de Kombuis en het strandje. De brug aan het einde van de parkeerplaats over en dan naar rechts. Aanvang 10 uur. Tijd: 10 - 12 uur.

World Cleanup Day is een internationaal initiatief van de burgerbeweging Let’s Do It World om in de hele wereld zwerfvuil op te ruimen. Op deze dag wordt in ruim 180 landen zoveel mogelijk zwerfafval op straten, in parken, parkeerterreinen en langs het water opgeruimd.

Ook de Rotary heeft de aanpak van schadelijke invloeden op ons leefmilieu hoog in het vaandel. Reden genoeg om samen de wereld iets schoner te maken, zodat afval niet verdwijnt in de voedselketen, in de bodem of de lucht.

In De Ronde Venen doet Rotaryclub Vinkeveen-Abcoude op 18 september mee met de Zeilschool Vinkeveen om de plassen schoon te houden. De Zeilschool stelt boten beschikbaar om het water op te gaan. Voor prikstokken en hesjes wordt gezorgd.

Laten we onze handen uit de mouwen steken op deze landelijke opruimdag! Doe mee en meld je aan bij het secretariaat: nvangeest@gmail.com


Laatst bewerkt op: 13 september 2021 19:25

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Rotary in actie voor World Cleanup Day zaterdag 18 september

Maak je je ook zorgen over het milieu en wil je je inzetten voor een schonere planeet? Zelf iets doen aan het zwerfafvalprobleem? Dat kan op zaterdag 18 september, World Cleanup Day, in Vinkeveen Haven. We verzamelen op het grind naast de Kombuis en het strandje. De brug aan het … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: