001 - Escaperoom aglemeen
Spel als tool in je opvoeding bij Mama Lokaal Mijdrecht

Spel als tool in je opvoeding bij Mama Lokaal Mijdrecht


Geplaatst op: 13 september 2021

Vrijdagochtend 24 september september aanstaande schuift Damiët Ferme-Vrede bij Mama Lokaal Mijdrecht aan voor een kopje koffie met inspiratie. Deze ochtend zetten we met haar Spel als tool in je opvoeding centraal. Want, wist je dat spel, spelen met je kind, magisch is wanneer het gaat om opvoeden?

Spel als tool in je opvoeding

Je weet eigenlijk precies hoe je met je kinderen om wilt gaan. Gewoon gezellig, zonder zo streng te zijn, zonder straffen of van die eindeloze discussies. Maar wat dan als dingen ‘nou eenmaal moeten’, zoals tandenpoetsen, boodschappen doen of naar bed? Met wat creativiteit in je opvoeding kun je wonderen verrichten. Spel zorgt voor een sterkere verbinding tussen jou en je kind. Jullie hebben samen plezier en lachen voluit. Spel kan altijd, overal! Het heeft niks nodig, alleen jij en je kind(eren). Het heerlijke is dat spel, mits gespeeld vanuit een oprechte, verbindende manier je helpt wanneer je kinderen wilt uitnodigen tot meewerken. Spel is ook fijn om kinderen voor te bereiden op een spannende afspraak of voor het eerst naar school.

Hoe je dat doet? Damiët vertelt je er met alle liefde alles over tijdens deze inspiratieochtend en denkt graag met je mee over creatieve oplossingen voor jouw gezinsdillema’s. Er is volop ruimte om ervaringen te delen, vragen te stellen en tips uit te wisselen. Kom je gezellig met je kind(eren)?


Laatst bewerkt op: 13 september 2021 19:28

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Spel als tool in je opvoeding bij Mama Lokaal Mijdrecht

Vrijdagochtend 24 september september aanstaande schuift Damiët Ferme-Vrede bij Mama Lokaal Mijdrecht aan voor een kopje koffie met inspiratie. Deze ochtend zetten we met haar Spel als tool in je opvoeding centraal. Want, wist je dat spel, spelen met je kind, magisch is wanneer het gaat om opvoeden? Spel als … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: