001 - Escaperoom aglemeen
Mobiel Media Lab bij winkelcentrum Vinkeveen

Mobiel Media Lab bij winkelcentrum Vinkeveen


Geplaatst op: 14 september 2021

Het Mobiel Media Lab van de politie staat dinsdag in Vinkeveen. Het Mobiel Media Lab is een vrachtwagen waarin u welkom bent om mee te denken met de politie. Elke dag staat de truck op een andere plaats in Nederland en vandaag van 10.00 tot 16.00 uur in Vinkeveen.

De politie komt zo naar u toe, zij wil uw mening horen over wat u belangrijk vindt.  Dat gaat over verschillende onderwerpen. Voor publiekscontacten op evenementen, voor meet and greets met lokale politieteams en wijkbewoners. Maar ook als er een ernstig delict moet worden opgelost.

 De truck staat deze week ook nog op het Raadhuisplein in Mijdrecht en een basisschool in Abcoude. Op vrijdag komt de truck langs op parkeerplaats Hoofdweg en op de Proostdijstraat in Mijdrecht. 


Laatst bewerkt op: 14 september 2021 08:10

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Mobiel Media Lab bij winkelcentrum Vinkeveen

Het Mobiel Media Lab van de politie staat dinsdag in Vinkeveen. Het Mobiel Media Lab is een vrachtwagen waarin u welkom bent om mee te denken met de politie. Elke dag staat de truck op een andere plaats in Nederland en vandaag van 10.00 tot 16.00 uur in Vinkeveen. De politie komt … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: