Grote EHBO- en brandweeroefening Wilnis


Geplaatst op: 25 augustus 2011

Op maandagavond 5 september is op de Veenweg ter hoogte van de Beatrixschool onderdeel van een groot rampscenario voor een grote oefening van EHBO vereniging Wilnis in samenwerking met de Vrijwillige Brandweer Wilnis. Het scenario speelt zich af op de Veenweg waar een automobilist door een te grote snelheid de macht over het stuur verliest. Deze auto komt in botsing met een andere wagen, terwijl er op het schoolplein van de Beatrixschool een feest wordt gehouden. Hierbij vallen er diverse slachtoffers. Deze LOTUS-slachtoffers met diverse verwondingen zullen geholpen worden door de vrijwilligers van de EHBO vereniging en de brandweer.

Toeschouwers
De oefening start rond 20.00 uur op maandagavond 5 september en staat open voor toeschouwers.

Meer informatie
Kijk op www.ehbowilnis.nl voor meer informatie over KNV EHBO afdeling Wilnis. KNV EHBO afdeling Wilnis verzorgt opleiding en herhalingslessen voor het officiële EHBO-diploma inclusief verbandleer, reanimatie en AED. Om het jaar start de vereniging een nieuwe EHBO-opleiding. De EHBO'ers van KNV EHBO afdeling Wilnis worden ingezet voor EHBO hulpverlening bij diverse activiteiten, waaronder de Avond4Daagse, Wilnis Festival en sportevenementen. Meer informatie kunt u opvragen via info@ehbowilnis.nl

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Grote EHBO- en brandweeroefening Wilnis

Op maandagavond 5 september is op de Veenweg ter hoogte van de Beatrixschool onderdeel van een groot rampscenario voor een grote oefening van EHBO vereniging Wilnis in samenwerking met de Vrijwillige Brandweer Wilnis. Het scenario speelt zich af op de Veenweg waar een automobilist door een te grote snelheid de … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: