001 - Escaperoom aglemeen
ALERT: de laatste SALE week gaan van start bij De Loods Fashion

ALERT: de laatste SALE week gaan van start bij De Loods Fashion


Geplaatst op: 15 september 2021

Aanstaande vrijdag 17 en zaterdag 18 september is de jaarmarkt in Mijdrecht. Bij De Loods wordt uiteraard alles groot aangepakt en 2 dagen waren dan ook te weinig voor de laatste sale week bij De Loods! Het indoor modehuis met tientallen populaire merken besloot vanaf gister al met de bizarre dumpprijzen te starten. Zo is een dames Garcia jack afgeprijsd van €99,99 naar €25 en een heren Selected Homme jas van €80 naar €20. Duizenden leuke sale artikelen hangen klaar op maat voor je om te passen in de luxe paskamers.

Lager dan dit gaat het niet. Op = nu écht op. Check de poster voor exacte prijzen. Je vindt de verkoopprijs vs. de dumpprijs. Pak je kans en mis de laatste SALE week bij De Loods niet, dat zou zonde zijn! Wees er op tijd bij.

En tussendoor serveren we je graag een lekkere bak koffie, warme thee of al een warme chocomel in de paskamers terwijl jij de outfits van je gezelschap beoordeeld.

Let op, deze week kunnen sale artikelen niet meer terug gebracht worden.Laatst bewerkt op: 15 september 2021 09:45

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

ALERT: de laatste SALE week gaan van start bij De Loods Fashion

Aanstaande vrijdag 17 en zaterdag 18 september is de jaarmarkt in Mijdrecht. Bij De Loods wordt uiteraard alles groot aangepakt en 2 dagen waren dan ook te weinig voor de laatste sale week bij De Loods! Het indoor modehuis met tientallen populaire merken besloot vanaf gister al met de bizarre … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: