001 - Escaperoom aglemeen
Herhaling van de Pramenrace op TV Aalsmeer

Herhaling van de Pramenrace op TV Aalsmeer


Geplaatst op: 15 september 2021

De lokale omroep deed op zowel radio als TV verslag van de start van de 36e editie van de Pramenrace. Live vanaf de Pontweg werd de bonte stoet in beeld gebracht door cameraman Laurens Niezen en van commentaar voorzien door Anna-Maria Giannattasio, Esther Gons en Frederik Tijssen. Niels Tenhagen en Lennart Bader regelden de techniek. De regen leek even roet in het eten te gooien, maar vanonder plastic zeiltjes kon toch worden gestart met de uitzending. Later klaarde het gelukkig op en de deelnemers aan de race leek het sowieso niet te deren. De uitzending wordt op TV herhaalt op zaterdag om 13.00 uur en zondag om 14.00 uur, zodat iedereen nog een keer kan genieten van dit mooie Aalsmeerse spektakel.

'September Seventies' in 'Aalsmeer by Night'

Donderdag 16 september is er weer een extra lange ‘Aalsmeer by Night’ op Radio Aalsmeer! Na de ‘September Sixties’ twee weken geleden, is het deze donderdag tijd voor de ‘September Seventies’. Presentator Meindert van der Zwaard duikt vanaf 20.00 uur in de muziek uit de jaren 70! Hij draait de leukste en opmerkelijkste muziek uit het tijdperk 1970-1979. Welk soort muziek was toen populair? Disco, Glamrock of ‘Palingpop’?

Ook ‘De Reclameplaat’ (rond 22.23 uur), ‘De plaat en z’n verhaal’ met Bart van Leeuwen (rond 23.11 uur) en ‘Aalsmeer Easy’ (laatste gedeelte) staan in het teken van de muziek uit de Seventies!

Volg ‘Aalsmeer by Night’ op Facebook en luister donderdagavond ‘van acht tot middernacht’ rechtstreeks via kabel, ether, Radio Aalsmeer TV of via www.radioaalsmeer.nl. De uitzending terugluisteren kan ook via diezelfde website.

'That's Life' in teken van de Kunstroute

Vrijdag 17 september is het programma ‘That’s Life’ op locatie met een speciale uitzending over de KCA Kunstroute vanuit Scheepswerf Otto (Uiterweg) van 18.00 tot 20.00 uur.

Op deze locatie wordt dit weekend de kunstroute geopend op zaterdag 18 september. Twee dagen lang exposeren er diverse kunstenaars, maar er zijn natuurlijk nog veel andere locaties, waar ook workshops en lessen live worden gegeven.

De uitzending wordt geopend door de voorzitter van de KCA Kunstroute en gastvrouw Ulla Eurich. Tijdens het twee uur durende programma komen een aantal kunstenaars praten over wat er allemaal te doen en natuurlijk te zien is.

Programmamakers Jenny, Adrie en Dennis zijn live getuige van nog een stuk opbouw tijdens de uitzending en hebben ook live muziek van Greta Holtrop en Martijn Schok met heerlijke swingende jazz. En een prachtig gedicht van onze dorpsdichter Jan Daalman.

Een heerlijk kunst weekend met als aftrap ‘That’s Life’ met veel info over de kunstroute en gasten Frederique Bruijnen, Ingrid Wiebe, Sunny Neeter, Karina Tan, Amanda Poortvliet,

Ingrid Arets, Tries Smilde, Jan Daalman, Monic Persoon en Reint Baarda. Kijk mee via de website of via de TV.

Vrijdagavond extra 'Aalsmeer by Night - Dance Night'

Vrijdag 17 en vrijdag 24 september zijn er twee extra uitzendingen van de ‘Aalsmeer by Night – Dance Night’ te beluisteren op Radio Aalsmeer. Meindert van der Zwaard presenteert tussen 20.00 en 22.00 uur twee speciale ‘Dance Night’-edities. Twee keer een twee uur durend dansfeest op je radio met oude dansplaten en nieuwe dance tracks. Het best dansbare uit heden en verleden. In elke ‘Dance Night’ staat een artiest of groep centraal waarvan meer dancemuziek te horen is. Deze vrijdag staat de spotlight op Earth, Wind & Fire. Verder komt er o.a. een dansbare reggae-plaat en een Italo-dancetrack voorbij. Verder die twee uur: het lekkerste uit 50 jaar dansmuziek. Twee vrijdagavonden achter elkaar is de Radio Aalsmeer-dansvloer geopend. Terugluisteren kan ook via radioaalsmeer.nl/gemist

Sportieve ‘DownTown Radio’

Zaterdag 18 september is er om 14.00 uur weer een ‘DownTown Radio’. Een gezellig programma over en voor mensen met een beperking. De komende uitzending staat in het teken van sport. De programmamakers waren bij het G-tennistoernooi in Kudelstaart, maakten een reportage en gaan iemand van de G-tenniscommissie interviewen. En er is een interview met de Kudelstaartse Imke Brommer die samen met haar visueel beperkte maatje Melissa Klaassen goud won bij de Paralympische Spelen in Tokio bij het baanwielrennen. Daar willen Dennis, Rinus en Ilse natuurlijk van alles over horen. En er is nieuws over DownTown Ophelia! Voorzitter Ingrid Kranenburg wordt tijdens de uitzending gebeld om te horen wat dat nieuws is.

‘Door de Mangel’ interviewt journalist Alex Stolkwijk

Het zat de programmamakers van ‘Door de Mangel’ even niet mee, want Alex Stolwijk, hun gast van vorige week maandag, moest wegens ziekte afmelden. Gelukkig kon er een interessante uitzending met Sander Huis uitgezonden worden EN komt Alex Stolwijk maandag 20 september naar de radiostudio. De vorige gast, Jos de Jong, heeft Alex Stolwijk, één van zijn vier schoonzoons gevraagd als opvolger voor het programma. Stolwijk is journalist, drummer en vader, maar is zeker ook een groot PSV-fan. De Jong wil graag van hem weten hoe hoog zijn hartslag is als hij naar een wedstrijd van PSV zit te kijken.

Dit en meer hoor je maandag 20 september vanaf 19.00 uur. Terugluisteren van het programma kan via https://radioaalsmeer.nl/uitzending-gemist.


Laatst bewerkt op: 15 september 2021 10:18

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Herhaling van de Pramenrace op TV Aalsmeer

De lokale omroep deed op zowel radio als TV verslag van de start van de 36e editie van de Pramenrace. Live vanaf de Pontweg werd de bonte stoet in beeld gebracht door cameraman Laurens Niezen en van commentaar voorzien door Anna-Maria Giannattasio, Esther Gons en Frederik Tijssen. Niels Tenhagen en … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: