001 - Escaperoom aglemeen
Eerste paal Ruigrok Tower

Eerste paal Ruigrok Tower


Geplaatst op: 15 september 2021

Vrijdag 3 september sloeg Sanne Ruigrok, dochter van ontwikkelaar Peter Ruigrok, de symbolische eerste paal van het nieuwe migrantenhotel aan de Legmeerdijk in Green Park Aalsmeer. Op deze locatie komt een permanente logiesvoorziening voor arbeidsmigranten die ruimte biedt aan 131 kamers.

Meer dan vijftig belangstellenden, waaronder verschillende wethouders uit de regio, waren aanwezig bij de symbolische eerste paal. Ontwikkelaar Peter Ruigrok: “Mooi dat we nu kunnen starten met de bouw van een nieuw hotel. Er komen veel tweepersoonskamers, met name voor de stelletjes die nu kunnen wonen in de omgeving waar ze vaak ook werken.” Henk Hoogmoed, financieel manager van Green Park Aalsmeer Gebiedsontwikkeling vult aan: “Dit project heefteen lange voorgeschiedenis. We hebben sinds 2008 met verschillende initiatiefnemers overleg gehad. Fijn dat we er met Ruigrok uiteindelijk zijn uitgekomen. We hebben er vertrouwen in dat de Ruigrok Tower net zo’n succes zal zijn als de Flower Tower.” Namens Green Park Aalsmeer Gebiedsontwikkeling overhandigde hij Peter Ruigrok een cheque om de stichting Spieren voor Spieren financieel te ondersteunen.

De Flower Tower is een logiesvoorziening voor arbeidsmigranten aan de Japanlaan in Green Park Aalsmeer. Naar verwachting zal de Ruigrok Tower in de loop van 2022 gereed zijn en kunnen de eerste arbeidsmigranten gebruik maken van dit logies. Het nieuwe wooncomplex Ruigrok Tower biedt plaats aan 131 appartementen, merendeels tweepersoonskamers, verdeeld over acht woonlagen. Ook in dit gebouw, net zoals in de Flower Tower, komt een beheerders- en gemeenschappelijke ruimte.

Fotobijschrift: Sanne Ruigrok slaat de eerste paal van het nieuwe hotel voor arbeidsmigranten.


Laatst bewerkt op: 15 september 2021 14:25

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Eerste paal Ruigrok Tower

Vrijdag 3 september sloeg Sanne Ruigrok, dochter van ontwikkelaar Peter Ruigrok, de symbolische eerste paal van het nieuwe migrantenhotel aan de Legmeerdijk in Green Park Aalsmeer. Op deze locatie komt een permanente logiesvoorziening voor arbeidsmigranten die ruimte biedt aan 131 kamers. Meer dan vijftig belangstellenden, waaronder verschillende wethouders uit de … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: