Huif
3e prijs Finn (links), 1e prijs Bart (midden) en 2e prijs Lisa (rechts)

Drie beste cyberagenten van De Ronde Venen gehuldigd


Geplaatst op: 15 september 2021

Kinderen tussen de 8 en 12 jaar gingen de afgelopen maanden de strijd aan met cybercriminaliteit in het spel HackShield. Ze leerden online gevaar te herkennen en te voorkomen. In totaal deden 180 kinderen uit De Ronde Venen mee.

Burgemeester Maarten Divendal en de politie hebben woensdagmiddag de drie beste spelers gehuldigd als cyberagenten. Dat gebeurde in het Mobiel Media Lab, waarin van alles te ontdekken is over cybercrime. Jongerenwerk geeft er voorlichting over cyberpesten, sexting, grooming en nepwapens.

  • B4str3r vindt het belangrijk dat alle regels goed nageleefd worden. De regels die hij via HackShield heeft geleerd, werden dan ook veelvuldig gecheckt bij zijn ouders. Op alle mogelijke manieren heeft hij geprobeerd om zijn ouders te betrappen op een foutje. Dit is hem overigens niet gelukt.
  • Agent LR heeft met veel plezier HackShield gespeeld. Zij werd continu op de hielen gezeten door een ‘goeie hacker’. Dit was haar oudere broer. Op deze manier kon Agent LR het maximale uit haar rol als cyberagent halen.
  • Finn was erg enthousiast om als cyberagent aan de slag te gaan. Het woord ‘Hackalert’ werd nog weken na de game in huis geroepen. Ook al ging niet alles goed, het heeft wel de ogen geopend. Finn heeft zijn kennis weer overgedragen aan zijn broers.
3e prijs Finn (links), 1e prijs Bart (midden) en 2e prijs Lisa (rechts)

1e prijs voor Bart uit Mijdrecht

2e prijs voor Lisa uit Abcoude

3e prijs voor Finn uit MijdrechtLaatst bewerkt op: 15 september 2021 15:49

Bron: Petershotnews.nl

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Drie beste cyberagenten van De Ronde Venen gehuldigd

Kinderen tussen de 8 en 12 jaar gingen de afgelopen maanden de strijd aan met cybercriminaliteit in het spel HackShield. Ze leerden online gevaar te herkennen en te voorkomen. In totaal deden 180 kinderen uit De Ronde Venen mee. Burgemeester Maarten Divendal en de politie hebben woensdagmiddag de drie beste … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: