001 - OrMontre
Uithoorns Mooiste Fietstocht uitgebreid met nieuwe routes

Uithoorns Mooiste Fietstocht uitgebreid met nieuwe routes


Geplaatst op: 17 september 2021

Op zondag 26 september vindt de tweede editie plaats van Uithoorns Mooiste Fietstocht met nieuwe routes van 20 en 40 km en een extra sportieve route van 85 km. Na het voorgaande succes van de recreatieve fietstocht besloot de Uithoornse Wieler Trainings Club dit jaar door te pakken met nieuwe routes en een extra afstand voor meer getrainde (race)fietsers.

Iedereen kan meedoen aan deze gezellige fietstocht. Van jong tot oud, stadsfiets, racefiets, elektrische fiets, iedereen is welkom. En natuurlijk ontbreken de enthousiaste leden van UWTC niet op een verzorgingspost langs de route waar fruit wordt uitgedeeld en een stempel op de routekaart wordt gegeven. Elke volle stempelkaart wordt na afloop in de kantine van de wielerclub beloond met een fraaie herinnering. Daar is op het terras dan ook volop gelegenheid om onder het genot van frisdrank en een snack nog even gezellig na te praten.

Inschrijving en start

De start van de fietstocht op zondag 26 september 2021 is tussen 09:00 en 12:00 uur vanuit de sportkantine van UWTC aan de Randhoornweg 90 in Uithoorn waar ook de inschrijving plaatsvindt. De routes zijn uitgezet op basis van fietsknooppunten. Ter ondersteuning hebben vrijwilligers van UWTC bij afslagen en cruciale plekken eigen herkenbaar rode pijlen opgehangen. Deelnemers met een smartphone kunnen de fietsknoop app downloaden en volgen de route eenvoudig via de telefoon. 's Morgens bij de starttafel in het clubgebouw zijn desgewenst de knooppuntnummers ook op papier verkrijgbaar. Een verzoek aan uithoornsewielertrainingsclub@gmail.com voor een GPX-track wordt ook gehonoreerd.

Fiets mee!

Tevoren inschrijven voor de fietstocht is niet nodig. Deelnemers kunnen op 26 september 's morgens nog besluiten om mee te doen. Deelnemers aan de lange afstand vertrekken tussen 09:00 en 10:00 uur de overige twee afstanden van 20 en 40 km tussen 10:00 en 12:00 uur vanuit het clubgebouw van UWTC op Sportpark Randhoorn. Deelname is € 4 voor de 20 en 40 km afstand en € 5 voor de 85 km. Kinderen tot 12 jaar zijn gratis. Dit is inclusief duidelijk uitgepijlde routes, verzorging onderweg, gratis app uitleg, een route/ stempelkaart en een unieke herinnering voor elke deelnemer.

 

Kom 26 september naar UWTC! En neem je fiets mee


Laatst bewerkt op: 17 september 2021 08:36

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Uithoorns Mooiste Fietstocht uitgebreid met nieuwe routes

Op zondag 26 september vindt de tweede editie plaats van Uithoorns Mooiste Fietstocht met nieuwe routes van 20 en 40 km en een extra sportieve route van 85 km. Na het voorgaande succes van de recreatieve fietstocht besloot de Uithoornse Wieler Trainings Club dit jaar door te pakken met nieuwe … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: