0001 - Skischool Aveen 2021
Inschrijving “Heel 60+ Beweegt” geopend

Inschrijving “Heel 60+ Beweegt” geopend


Geplaatst op: 17 september 2021

Zes sportverenigingen in Uithoorn en De Kwakel verzorgen samen met het Sportakkoord van Uithoorn een gratis, dagelijks wisselend programma voor de kennismakingsweek. Geïnteresseerden kunnen zich vanaf nu inschrijven.

Bewegen is gezond én gezellig

Ouderen die meer of weer willen bewegen, kunnen van maandag 20 tot en met donderdag 23 september bij de verenigingen kennismaken met verschillende sport- en spelsoorten, in sessies van maximaal twee uur. Zo leert u ook de verenigingen kennen, en ontmoet u andere sporters.

“Heel 60+ beweegt” valt samen met de jaarlijkse NOC*NSF Nationale Sportweek. Zes sportverenigingen in onze gemeente sloegen de handen ineen met de aanjagers van het Sportakkoord van Uithoorn en kwamen met een divers aanbod: roeien, wandelen, fietsen/mountainbiken, golfen, jeu de boule, volleybal, aerobics, yoga, pilates en senior-fit. Bij elke kennismakingsles, individueel of in kleine groepjes, krijgt de deelnemer de juiste begeleiding. Een laagdrempelige kennismaking met een nieuwe sport of activiteit.

Vooraf inschrijven

Belangrijk is dat geïnteresseerden zich vooraf inschrijven voor een of meer lessen bij de verenigingen. Het uitgebreide programma-overzicht, met alle activiteiten en contactgegevens van de deelnemende verenigingen vindt u op www.uithoorndenktmee.nl/sportakkoord. Of stuur een mail aan: trudieplomp@gmail.com.


Laatst bewerkt op: 17 september 2021 13:37

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Inschrijving “Heel 60+ Beweegt” geopend

Zes sportverenigingen in Uithoorn en De Kwakel verzorgen samen met het Sportakkoord van Uithoorn een gratis, dagelijks wisselend programma voor de kennismakingsweek. Geïnteresseerden kunnen zich vanaf nu inschrijven. Bewegen is gezond én gezellig Ouderen die meer of weer willen bewegen, kunnen van maandag 20 tot en met donderdag 23 september … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: