Grandioze sportinstuif Veenland Gymnastiek

Grandioze sportinstuif Veenland Gymnastiek


Geplaatst op: 20 september 2021

Vandaag was het dan eindelijk zover , het 50 jarig bestaan van Veenland gymnastiek kon gevierd worden. Het was nu dubbel feest bij Veenland gymnastiek. Het 50 jaar bestaan werd gevierd met een sportinstuif voor alle kinderen uit de Ronde Venen en daarna het jubileum van trainster Anja die al 25 jaar les geeft bij Veenland.

Om 14.00 stroomde de eerste kinderen binnen en ze bleven maar binnen stromen. Ongeveer 75 kinderen hebben zich uitgeleefd op de stormbaan, de tumblingbaan, gepuzzeld, blikken gegooid, geklommen en geklauterd over kasten en over de brug, elkaar met ballonnen van de balk af geslagen. Het was een grandioos feest. Na afloop kregen ze allemaal een lekkere beker popcorn mee.

Daarna was er nog de verrassing voor Juf Anja. Zij werd in het zonnetje gezet door de vrijwilligers , juryleden en familie en bestuur van Veenland. Zij kreeg een weekendje weg aangeboden met zakgeld en een mand met lekkere dingen en een mooie bos bloemen.

Daarna werd er nog een heerlijk drankje met een hapje gedaan op het terras van de Willisstee.Laatst bewerkt op: 20 september 2021 08:39

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Grandioze sportinstuif Veenland Gymnastiek

Vandaag was het dan eindelijk zover , het 50 jarig bestaan van Veenland gymnastiek kon gevierd worden. Het was nu dubbel feest bij Veenland gymnastiek. Het 50 jaar bestaan werd gevierd met een sportinstuif voor alle kinderen uit de Ronde Venen en daarna het jubileum van trainster Anja die al … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: