Digitale Vrijwilligersmarkt langer open

Digitale Vrijwilligersmarkt langer open


Geplaatst op: 21 september 2021

Uithoorn voor Elkaar lanceerde onlangs in samenwerking met de gemeente Uithoorn een digitale vrijwilligersmarkt in 3D. Speciaal voor inwoners van Uithoorn blijft de vrijwilligersmarkt nog twee weken langer toegankelijk. Belangstellenden kunnen via een telefoon, tablet of pc een virtuele wandeling maken over deze markt en zich zo kosteloos en vrijblijvend oriënteren op vrijwilligerswerk. De digitale markt is te bezoeken via www.steunpuntvrijwilligerswerkuithoorn.nl of via www.uithoornvoorelkaar.nu.

Filmpjes

Tijdens die virtuele wandeling kunnen bezoekers vanuit een comfortabele stoel kennismaken met 30 Uithoornse en 30 Rondeveense organisaties. Deze hebben een eigen digitale stand waarin zij het vrijwilligerswerk onder de aandacht brengen met filmpjes, foto’s en linkjes. Het aanbod is divers. Denk aan klusjes doen bij een zorgboerderij, taallessen geven of trainingen verzorgen bij de lokale sportvereniging. Belangstellenden kunnen vrijblijvend contact leggen met de organisaties van hun keuze. Zo is leuk en boeiend vrijwilligerswerk snel gevonden.

Contact

Belangstellenden die eens in gesprek willen over hun interesses, wensen en mogelijkheden kunnen contact opnemen met Sabine Ridderhof of Dyanne van Tessel van het Steunpunt Vrijwilligerswerk van Uithoorn voor Elkaar via vrijwilligerswerk@stdb.nl of bellen naar: 0297-230 280.


Laatst bewerkt op: 21 september 2021 09:39

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Digitale Vrijwilligersmarkt langer open

Uithoorn voor Elkaar lanceerde onlangs in samenwerking met de gemeente Uithoorn een digitale vrijwilligersmarkt in 3D. Speciaal voor inwoners van Uithoorn blijft de vrijwilligersmarkt nog twee weken langer toegankelijk. Belangstellenden kunnen via een telefoon, tablet of pc een virtuele wandeling maken over deze markt en zich zo kosteloos en vrijblijvend … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: