Mantelzorg & Meer organiseert diverse cursussen voor Mantelzorgers

Mantelzorg & Meer organiseert diverse cursussen voor Mantelzorgers


Geplaatst op: 22 september 2021

Cursussen voor mantelzorgers

Bij Mantelzorg & Meer starten binnenkort twee cursussen voor Mantelzorgers. Een cursus leert je hoe je ‘het zorgen’ de baas blijft. De tweede cursus leert je omgaan met niet aangeboren hersenletsel bij je naaste.

De Zorg de Baas:  Soms is het moeilijk om de balans te bewaren en niet over je eigen grenzen te gaan als je zorgt voor een naaste. Bij de cursus ‘De zorg de baas’ leer je stil te staan bij je eigen situatie en waar nodig veranderingen aan te brengen. In vijf bijeenkomsten komen de volgende onderwerpen aan bod: Omgaan met gevoelens, draaglast/kracht, hulp vragen, anders leren denken, communicatie en assertiviteit en verlieservaringen.  

De cursus start op dinsdag 2 november in Hoofddorp en op 17 november in Amstelveen. Als u de cursus liever zelfstandig doorloopt, is deze ook beschikbaar als e-learning.

Omgaan met Niet Aangeboren Hersenletsel: Niet aangeboren hersenletsel kan het gevolg zijn van een chronische ziekte, een ongeluk of bijvoorbeeld een hersenbloeding. De gevolgen zijn vaak heel ingrijpend, ook voor de partner, familie en vrienden. De kennis, tips en handvatten uit deze cursus helpen u bij de dagelijkse zorg voor uw naaste. De cursus bestaat uit vijf avonden en hij start op dinsdag 2 november in Hoofddorp.

Informatie en aanmelden voor een cursu: Als u vragen heeft over een cursus of als u zich wilt aanmelden, kunt u bellen met 020-5127250 of mailen naar info@mantelzorgenmeer.nl. U kunt zich ook meteen aanmelden via het inschrijfformulier bij de cursusinformatie op onze website www.mantelzorgenmeer.nl

 


Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Mantelzorg & Meer organiseert diverse cursussen voor Mantelzorgers

Cursussen voor mantelzorgers Bij Mantelzorg & Meer starten binnenkort twee cursussen voor Mantelzorgers. Een cursus leert je hoe je ‘het zorgen’ de baas blijft. De tweede cursus leert je omgaan met niet aangeboren hersenletsel bij je naaste. De Zorg de Baas:  Soms is het moeilijk om de balans te bewaren … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: