Voetjes van de vloer bij Radio Aalsmeer

Voetjes van de vloer bij Radio Aalsmeer


Geplaatst op: 22 september 2021

Meindert van der Zwaard zorgt er met zijn lekkere dansplaten regelmatig voor dat luisteraars van Radio Aalsmeer een swingende avond beleven. Zo ook aanstaande vrijdagavond. Dan is er een extra uitzending van de 'Aalsmeer by Night - Dance Night' te beluisteren. Meindert en Gast-DJ Rick presenteren tussen 20.00 en 22.00 uur een speciale 'Dance Night'-editie. Een twee uur durend dansfeest op je radio met oude dansplaten en nieuwe dance tracks. Het best dansbare uit heden en verleden. In elke 'Dance Night' staat een artiest of groep centraal waarvan meer dancemuziek te horen is. Deze vrijdag staat de spotlight op The Jacksons. Verder komt er o.a. een dansbare reggae-plaat en een Italo-dancetrack voorbij. Verder die twee uur: het lekkerste uit 50 jaar dansmuziek. Vrijdagavond is de Radio Aalsmeer dansvloer weer geopend! Terugluisteren kan ook: via radioaalsmeer.nl/gemist

Nieuwe onderneemsters bij ‘Echt Esther’

Donderdag 23 september ontvangt Esther Sparnaaij in haar programma ‘Echt Esther’ drie dames die hun eigen onderneming zijn gestart tijdens de coronacrisis. Journaliste Mandy van der Zwaard, schrijfster Joke van der Zee en leefstijlcoach Natascha Rommers.

Hoe was het afgelopen jaar voor deze dames? Wat maakte dat zij juist in deze tijd de stap maakte naar een zelfstandige onderneming. Wat waren hun uitdagingen? We gaan het bespreken en luisteren naar hun muziek. Ben je nieuwsgierig? Luister dan mee. Donderdag vanaf 19:00 via www.radioaalsmeer.nl. Vragen voor de dames mag je doorsturen naar esther@radioaalsmeer.nl

‘Door de Mangel’ duikt in de exotische planten

Afgelopen maandag was de Kudelstaartse journalist en drummer Alex Stolwijk te gast in ‘Door de Mangel’. De 317e gast van de Aalsmeerse talkshow vertelde enthousiast over de band waarin hij drummer is. “We willen met Copperhead County doorbreken in Nederland”, aldus Alex. En dat lukt aardig, want een optreden in de Amsterdamse Melkweg staat in de agenda. Als voorwerp nam hij uiteraard zijn drumstokjes mee en vertelde de PSV-fan dat zijn hartslag tijdens wedstrijden van de Eindhovense club ongekend hoog is. Hij noemde zichzelf enthousiast, vrolijk en betrokken.

Zoals gebruikelijk is ook Alex opzoek gegaan naar zijn opvolger. Maandag 27 september neemt zijn buurvrouw Wietske Noordhoff zijn plek in achter de microfoon. “Samen met haar man verkoopt zij palmen en exotische planten.” Alex wil weten hoe het met haar bedrijf gaat en hoe zij dat kan combineren met het managen van een druk gezin. Dit en meer hoor je maandag 27 september vanaf 19.00 uur.

Bach en Beethoven bij 'Intermezzo' In het boek “Alles begint bij Bach” van Merlijn Kerkhof wordt de betekenis van Bach voor de

klassieke muziek op een interessante manier benaderd. Maar niet alleen Bach had een grote invloed op tijdgenoten en latere componisten, dat kan ook van Ludwig van Beethoven gesteld worden. Voor Sem van Hest reden om de beide componisten muzikaal aan het woord te laten in het programma ‘Intermezzo’ van maandag 27 september. Hij vertelt er tussen 21.00 en 23.00 uur over, geleend uit het boek van Kerkhof. ‘Intermezzo’ wil klassieke muziek meer onder de aandacht brengen van het Aalsmeerse publiek. Iedere maandag zoeken de programmamakers de mooiste muziekstukken uit voor liefhebbers.

Stel de Radio Aalsmeer Top 300 mee samen

Radio Aalsmeer bestaat bijna 30 jaar en dat gaat gevierd worden met onder andere een Top 300! De luisteraars stellen deze lijst samen door te stemmen. Dit kan heel eenvoudig: surf met je mobiel of computer naar www.radioaalsmeer.nl/top300, typ in de zoekbalk jouw favoriete artiesten en titels van liedjes in en klik deze aan. Staat iets er niet tussen? Klik dan op het groene plusje naast de zoekbalk. De Top 300 wordt van 29 t/m 31 oktober uitgezonden.

Onder alle stemmers worden speciale Aalsmeerse prijzen verloot, dus stem snel op jouw favoriete muziek en maak kans.


Laatst bewerkt op: 22 september 2021 11:17

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Voetjes van de vloer bij Radio Aalsmeer

Meindert van der Zwaard zorgt er met zijn lekkere dansplaten regelmatig voor dat luisteraars van Radio Aalsmeer een swingende avond beleven. Zo ook aanstaande vrijdagavond. Dan is er een extra uitzending van de 'Aalsmeer by Night - Dance Night' te beluisteren. Meindert en Gast-DJ Rick presenteren tussen 20.00 en 22.00 … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: