24 september Burendag: rommelroute in Thamerdal

24 september Burendag: rommelroute in Thamerdal


Geplaatst op: 22 september 2021

Op vrijdag 24 september a.s. is het Burendag en zal Uithoorn Voor Elkaar in de wijk Thamerdal een Rommelroute organiseren.

Wat is een Rommelroute? Bij een rommelroute kunnen bewoners van de wijk hun tweedehands spullen vanuit hun tuin, huis of garage verkopen. Hoe meer mensen er meedoen als verkoper, hoe groter de route door de wijk wordt. Bewoners kunnen buurten bij de buren, snuffelen naar leuke spulletjes, maar ook de buren en de buurt beter leren kennen. Uiteraard zijn ook mensen van buiten de wijk welkom om door de buurt te lopen.

We starten de rommelroute om 11.00 uur en om 15.00 uur is de Rommelroute afgelopen en worden buurtbewoners uitgenodigd in de grote tent voor De Kuyper op de Kuyperlaan 50. Er is een hapje en drankje voor iedereen. Doe je mee of wil je meer informatie? Neem contact op met Nasséra: nassera@videt-uithoorn.nl. Deze dag wordt mede mogelijk gemaakt door het Oranjefonds.


Laatst bewerkt op: 24 september 2021 10:48

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

24 september Burendag: rommelroute in Thamerdal

Op vrijdag 24 september a.s. is het Burendag en zal Uithoorn Voor Elkaar in de wijk Thamerdal een Rommelroute organiseren. Wat is een Rommelroute? Bij een rommelroute kunnen bewoners van de wijk hun tweedehands spullen vanuit hun tuin, huis of garage verkopen. Hoe meer mensen er meedoen als verkoper, hoe … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: