Informatiepunt Digitale Overheid geopend

Informatiepunt Digitale Overheid geopend


Geplaatst op: 25 september 2021

Op woensdag 22 september, heeft wethouder mevrouw Alberta Schuurs het Informatiepunt Digitale Overheid in de Bibliotheek Mijdrecht officieel geopend.

Sinds mei 2021 heeft de Bibliotheek een Informatiepunt Digitale Overheid (IDO). Een punt waar alle inwoners van de gemeente terecht kunnen met al hun vragen over de digitale overheid. Van het verlengen van een rijbewijs, het aanvragen van zorgtoeslag of het invullen van de belastingaangifte tot het zoeken naar een woning.

Vier miljoen mensen in Nederland hebben moeite met de websites van de overheid en kunnen daar wel wat hulp bij gebruiken.

Medewerkers van de Bibliotheek zijn opgeleid om inwoners met dit soort zaken verder te helpen. Ze zoeken mee naar de juiste informatie of het juiste formulier. Eventueel verwijzen ze door naar een andere organisatie binnen de gemeente of naar een landelijke instantie. De hulp is gratis, een afspraak maken is niet nodig en men hoeft geen lid te zijn van de Bibliotheek.

Meer informatie over het IDO vindt u op onze website: www.bibliotheekavv.nl/ido


Laatst bewerkt op: 25 september 2021 09:09

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Informatiepunt Digitale Overheid geopend

Op woensdag 22 september, heeft wethouder mevrouw Alberta Schuurs het Informatiepunt Digitale Overheid in de Bibliotheek Mijdrecht officieel geopend. Sinds mei 2021 heeft de Bibliotheek een Informatiepunt Digitale Overheid (IDO). Een punt waar alle inwoners van de gemeente terecht kunnen met al hun vragen over de digitale overheid. Van het … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: