Horlogerie OrMontre

Horlogerie OrMontre


Geplaatst op: 25 september 2021

Service & ambacht

Laat nu uw horloge repareren of van een servicebeurt voorzien bij Or Montre. In onze eigen werkplaats zorgen we voor de schoonmaak en reparatie van uw horloge. Snel, vakkundig en met de precisie van een Zwitsers uurwerk.
Van het vervangen van de batterij van een Quartz uurwerk, tot de veer van een vintage handopwind uurwerk, nieuw glas, of band, wij kunnen zo goed als elk uurwerk repareren. 
 

Waarom onderhoud?
Vintage en young-timer horloges hebben onderhoud nodig. Om goed te kunnen blijven functioneren én om hun waarde behouden. Daarom reinigen we graag uw horloge,  repareren we het glas of vervangen we (delen van) het uurwerk. Altijd met originele onderdelen van het merk en met 1 jaar garantie op bewegende onderdelen.
Met onze connecties en voorraad kunnen wij zorgen voor een snelle repartie of onderhoudsbeurt van uw uurwerk.
 
Tijd voor een nieuw horloge? Bij OrMontre maakt u kennis met een continu wisselende collectie vintage en pre-owned horloges van exclusieve merken als Rolex, Breitling, Omega, Cartier, ook kunnen wij in opdracht van u op zoek naar het perfecte horloge voor u, doormiddel van onze contacten en samenwerking met vele horlogehandelaren. Altijd voorzien van een uitgebreide servicebeurt, originele onderdelen en met 1 jaar garantie op alle bewegende onderdelen. Voor een extra stukje zekerheid. Dat is wel zo prettig.
 
Ook voor inkoop & taxatie
Wilt u uw horloge laten taxeren, of wellicht verkopen?
Kom bij ons lang en wij zullen u zo goed mogelijk adviseren, persoonlijk en transparant. Zo weet u meteen wat u kan en mag verwachten.
Vervolgens doen we u een eerlijk bod op basis het merk en de staat van uw horloge óf gebaseerd op de actuele goud- of zilverkoers. Inruilen voor een nieuw sieraad of horloge behoort ook tot de mogelijkheden
 
Wij kopen horloges in van o.a. de merken ROLEX, CARTIER, BREITLING, OMEGA, LONGINES, JAEGER LE COULTRE, AUDEMARS PIQUET, PATEK PHILIPPE, TUDOR, CHOPARD en nog vele anderen.
 
Kom langs bij horlogewinkel & juwelier OrMontre in Vinkeveen en ontdek de mooiste pre-loved vintage en young-timer horloges.
 
 
Meer weten?
Wilt u meer weten over onze horloges, reparaties en service? Over de goudsmederij? Of een indicatie van de kosten? Bel 0297-743565, stuur een mail naar info@ormontre.nl of loop gerust binnen bij onze horlogerie in Vinkeveen en we helpen u direct verder!


Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Horlogerie OrMontre

Service & ambacht Laat nu uw horloge repareren of van een servicebeurt voorzien bij Or Montre. In onze eigen werkplaats zorgen we voor de schoonmaak en reparatie van uw horloge. Snel, vakkundig en met de precisie van een Zwitsers uurwerk.Van het vervangen van de batterij van een Quartz uurwerk, tot … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: