Hollandse Avond 2022
Wedstrijd duurt net te kort voor Atlantis 2

Wedstrijd duurt net te kort voor Atlantis 2


Geplaatst op: 27 september 2021

Afgelopen zaterdag reisde het door Van Walraven gesponsorde Atlantis 2 af naar Amstelveen om het op te nemen tegen KVA 4. Een bekende ploeg, want voor de laatste lockdown was deze ploeg ook de laatste tegenstander van de Mijdrechtenaren. Toen ging de wedstrijd verloren, dus Atlantis 2 was uit op revanche. Echter kwam de ploeg ook deze keer op achterstand en duurde de wedstrijd net niet lang genoeg om de score om te buigen. Eindstand 19-18.

Al vroeg in de ochtend stond het tweede team van Atlantis klaar voor vertrek naar Amstelveen. Voor de wedstrijd attendeerde coach Peter van der Wel de ploeg dat ondanks het gegaap er wel scherp aan de wedstrijd begonnen moest worden. Dat bleek helaas makkelijker gezegd dan gedaan. Na 7 minuten spelen keek de ploeg tegen een 4-0 achterstand aan en werd het dus weer een kwestie van zich terugvechten in de wedstrijd. Dat lukte deels. De Mijdrechtse ploeg kwam 2 keer terug tot op 1 punt, maar het zeer ervaren KVA kwam telkens snel weer met een antwoord. De kleedkamers werden opgezocht bij een stand van 12-10 in het voordeel van de thuisploeg.

De 2e helft gaf eenzelfde beeld. Atlantis speelde goed, maar KVA bleef steeds een stapje voor. Ook toen de score bij KVA heel even uit bleef wist de Mijdrechtse ploeg hier geen gebruik van te maken en zo bleef het initiatief steeds bij de ploeg uit Amstelveen, dat de voorsprong zelfs uit wist te breiden naar 19-14. Het werd zo wel heel lastig voor Atlantis, maar de lange adem was duidelijk beter bij de ploeg uit Mijdrecht en met een aantal wissels werd geprobeerd het tij toch nog te keren. Dit had effect want het gaatje werd steeds kleiner. Helaas bleek de tijd net te kort, want bij een stand van 19-18 klonk uiteindelijk het laatste fluitsignaal.

Volgende week speelt het door Van Walraven gesponsorde Atlantis 2 opnieuw een uitwedstrijd. Dit maal om 12:30 tegen het nog puntloze ZKC in Zaandam. Uw support is dan weer van harte welkom.


Laatst bewerkt op: 27 september 2021 09:35

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Wedstrijd duurt net te kort voor Atlantis 2

Afgelopen zaterdag reisde het door Van Walraven gesponsorde Atlantis 2 af naar Amstelveen om het op te nemen tegen KVA 4. Een bekende ploeg, want voor de laatste lockdown was deze ploeg ook de laatste tegenstander van de Mijdrechtenaren. Toen ging de wedstrijd verloren, dus Atlantis 2 was uit op … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: