Vrouw uit Wilnis gewond bij ongeluk Schiphol-Rijk


Geplaatst op: 18 augustus 2011

Schiphol-Rijk - De politie kreeg woensdagmiddag omstreeks 17.35 uur een melding van een aanrijding met letsel op de Fokkerweg/Douglassingel.

Een 26-jarige automobiliste uit Wilnis is hierbij gewond geraakt. Een traumahelikopter, brandweer en twee ambulances kwamen ter plaatse. Het slachtoffer is met in ieder geval hoofdletsel met een ambulance naar een ziekenhuis vervoerd. Naderhand bleek dat de bestuurster een hersenschudding te hebben en moest een wondje in haar gezicht gehecht worden. Volgens getuigen zou de vrouw vanuit de Douglassingel in de richting van de Fokkerweg zijn gereden. Op het moment dat zij de Fokkerweg op reed werd zij vol in de flank geraakt door een bestelbusje die aan kwam rijden. De bestuurder van het busje, een 22-jarige Amsterdammer, reed over de linkerrijstrook en was net een vrachtwagen aan het inhalen die rechtsaf de Douglassingel in wilde rijden. De bestuurder van het busje remde nog krachtig maar kon een aanrijding niet meer voorkomen.

De afdeling verkeersondersteuning heeft de situatie fotografisch vastgelegd.

Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Politie

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Vrouw uit Wilnis gewond bij ongeluk Schiphol-Rijk

Schiphol-Rijk - De politie kreeg woensdagmiddag omstreeks 17.35 uur een melding van een aanrijding met letsel op de Fokkerweg/Douglassingel. Een 26-jarige automobiliste uit Wilnis is hierbij gewond geraakt. Een traumahelikopter, brandweer en twee ambulances kwamen ter plaatse. Het slachtoffer is met in ieder geval hoofdletsel met een ambulance naar een … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: