Hollandse Avond 2022
Stel de Radio Aalsmeer Top 300 mee samen en win

Stel de Radio Aalsmeer Top 300 mee samen en win


Geplaatst op: 29 september 2021

Van 29 t/m 31 oktober viert Radio Aalsmeer haar 30-jarig bestaan door te doen waar zij het best in is: radio maken met goede muziek. Jij bent onderdeel van dit lustrum door jouw stem te laten gelden in de RA Top 300. Wat vind jij de mooiste liedjes van de afgelopen 30 jaar? Laat ze horen op de radio. Stem voor 10 oktober via www.radioaalsmeer.nl/top300 op jouw favoriete muziek.

Door te stemmen maak je kans op mooie en echte Aalsmeerse prijzen, Zo kun je een Radio Aalsmeer mok winnen, de hoofdgast zijn in het programma ‘De Top 10 van…’ of er met de hoofdprijs vandoor gaan: een onvervalste Westeinder rondvaart!

Keuze van de luisteraars

Angèle Aartman van Boekhuis Aalsmeer en Miekje Hoffscholte gingen jullie al voor en hebben hun Top 3 al aan de samenstellers van de Top 300 laten weten.

Angèle ging voor het volgende gevarieerde rijtje: 1: Fools Garden - Lemon Tree - "Dit vind ik het ultieme ‘vrolijk-word-liedje'. Als ik in een dipje zit, hoef ik dit maar op te zetten en het is weer goed!" 2: Rainbow - Since You Been Gone - "Dit zet ik lekker hard tijdens het schoonmaken. Al mijn agressie eruit gooien en luchtgitaar meespelen." 3: Eva Cassidy – Songbird - "Zo'n mooi en lief liedje. Kan ik wel 20x achter elkaar horen!"

En bij Miekje is het wel duidelijk waar ze van houdt:

1: Stevie Wonder: You Are The Sunshine Of My Life. “All time favorite vanwege de geweldige sound en de tekst. Toepasselijk op je dierbaarste naasten. Toen dochter Astrid mij meenam naar het North Sea Jazz festival in Rotterdam en ik hem in het echt hoorde, leverde dat tranen van vreugde op.”

2: Paul McCartney: Yesterday. “Die van Paul en dan absoluut ook de versie van Ray Charles. Weergaloos. Paul McCartney zag en hoorde ik live door zoon Constantijn meegenomen naar Ziggo Dome een aantal jaren geleden. Toen ik eenmaal gewend was aan het zitten op de hoogste rij, was het emotioneel mijn grote jeugdheld in het echt te zien.”

3: Stevie Wonder en Paul McCartney: Ebony and Ivory “Over nr 3 dacht ik het langst na. Maar ik kies toch weer mijn favoriete personen, die samen zingen over de zwarte en witte piano toetsen, harmonieus naast elkaar. Waarom leven wij mensen niet zo vreedzaam naast elkaar? O Lord, why don't we?”


Laatst bewerkt op: 29 september 2021 04:12

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Stel de Radio Aalsmeer Top 300 mee samen en win

Van 29 t/m 31 oktober viert Radio Aalsmeer haar 30-jarig bestaan door te doen waar zij het best in is: radio maken met goede muziek. Jij bent onderdeel van dit lustrum door jouw stem te laten gelden in de RA Top 300. Wat vind jij de mooiste liedjes van de … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: