Hollandse Avond 2022
Oosteinderschool viert feest en het Cultuurpunt Aalsmeer helpt mee

Oosteinderschool viert feest en het Cultuurpunt Aalsmeer helpt mee


Geplaatst op: 28 september 2021

Een week vol verrassingen stond er gepland voor het 50-jarig bestaan van de Oosteinderschool. De rode draad van de week waren allerlei culturele activiteiten, die het Cultuurpunt Aalsmeer heeft mogen verzorgen. Na de spectaculaire opening met de goochelshow van Roy en Justin Huiskens, startten er meerdere groepen in de klas met het kunstproject. Alle kinderen van de groepen 1 t/m 8 kregen deze week een vakdocent voor de klas. De ene klas ging aan de slag met “takkenkunst” de andere met kleien, houtskool, palet schilderen, graffiti, zeefdrukken of fotografie. Elke leerling heeft uiteindelijk een kunstwerkje gemaakt. Op donderdag werd dit tijdens de kunstroute tentoongesteld.

Meerdere ouders hebben deze week de tuin beschikbaar gesteld om als decor te dienen voor de kunstroute van de leerlingen. Er waren 18 tuinen op de route te bezichtigen, elk adres was er weer iets anders te zien. De kinderen konden na schooltijd de wijk in met het plattegrondje van de route. Het weer zorgde voor een goede temperatuur om de wandeling te maken. Onderweg was er een lekkere traktatie van de Ouderraad en konden er spelletjes gedaan worden.

Als afsluiting van de week was het schoolreisje. Een week om niet gauw te vergeten voor de kinderen en leerkrachten van de Oosteinderschool!


Laatst bewerkt op: 28 september 2021 22:18

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Oosteinderschool viert feest en het Cultuurpunt Aalsmeer helpt mee

Een week vol verrassingen stond er gepland voor het 50-jarig bestaan van de Oosteinderschool. De rode draad van de week waren allerlei culturele activiteiten, die het Cultuurpunt Aalsmeer heeft mogen verzorgen. Na de spectaculaire opening met de goochelshow van Roy en Justin Huiskens, startten er meerdere groepen in de klas … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: