A2 weer open na gekantelde vrachtwagen bij Abcoude

A2 weer open na gekantelde vrachtwagen bij Abcoude


Geplaatst op: 30 september 2021

De A2 bij Abcoude richting Amsterdam is donderdagochtend volledig afgesloten geweest door een gekantelde vrachtwagen. Het verkeer stond daarom muurvast.

Het ongeluk gebeurde rond 6.00 uur, net voor de afrit richting Abcoude. Een vrachtwagen kantelde en blokkeerde meerdere rijstroken. Hoe het ongeluk kon gebeuren is nog niet bekend. 

De vrachtwagenchauffeur is door omstanders uit zijn cabine bevrijd. Hij kwam met de schrik vrij en ging er vervolgens terug in. Agenten hebben de man uiteindelijk uit zijn wagen geroepen.

De vrachtwagen lekt een nog onbekende vloeistof op het wegdek. Rijkswaterstaat sloot vanaf Vinkeveen de gehele A2 richting de hoofdstad af. Rond 8 uur waren er weer drie van de vijf rijbanen beschikbaar, omdat de vrachtwagen naar de zijkant gesleept is. 
Laatst bewerkt op: 30 september 2021 11:35

Bron: Petershotnews.nl

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

A2 weer open na gekantelde vrachtwagen bij Abcoude

De A2 bij Abcoude richting Amsterdam is donderdagochtend volledig afgesloten geweest door een gekantelde vrachtwagen. Het verkeer stond daarom muurvast. Het ongeluk gebeurde rond 6.00 uur, net voor de afrit richting Abcoude. Een vrachtwagen kantelde en blokkeerde meerdere rijstroken. Hoe het ongeluk kon gebeuren is nog niet bekend.  De vrachtwagenchauffeur … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: