Huif

OrMontre Vinkeveen ontwerpt sieraden op maat


Geplaatst op: 30 september 2021

Deze week hebben wij weer een sieraad geheel naar wens van de klant ontworpen, gerealiseerd en afgeleverd, wilt u ook iets unieks laten maken, kom langs voor de mogelijkheden.

 

Bij Or Montre beschikken we over een ambachtelijke goudsmid.
Met tientallen jaren ervaring in het vak weet onze smid uw sieraden altijd feilloos te repareren en blaast hij leven in onze of uw unieke ontwerpen.
Van armbanden, kettingen en oorbellen tot bijzondere trouwringen, compleet met diamanten of andere edelstenen.
Altijd handgemaakt, afgewerkt tot in perfectie én met korte wachttijden.
Ontdek uw favoriete sieraad nu bij OrMontre.
Met een uitgebreid assortiment vindt u bijna altijd wel die ene armband, ring, ketting of hanger waar u of uw partner blij van wordt.
Daarbij passen we ook graag bestaande modellen aan of ontwerpen en creëren het perfecte sieraad op basis van uw persoonlijke wensen.
Van goud of zilver en precies met uw favoriete stenen.
Succes gegarandeerd.
Heeft u een sieraad dat al generaties lang in de familie is, maar dat vandaag de dag niet meer zo modieus is, of niet meer bij u past? Laat uw sieraad dan eens aanpassen of helemaal omsmelten en in een nieuw, passend ontwerp weer tot zijn recht komen. Zo geeft u een eigen draai aan uw juwelen, terwijl u de emotionele waarde gewoon behoudt. Dat scheelt bovendien weer in de materiaalkosten. Ook niet onbelangrijk!

 

Ook voor inkoop & taxatie
Wilt u uw sieraden verkopen? Met een kop koffie, koek en een weegschaal op tafel taxeren we uw items gewoon waar u bij bent. Persoonlijk en transparant. Zo weet u meteen wat u kan en mag verwachten. Vervolgens doen we u een eerlijk bod op basis het merk en de staat van uw horloge óf gebaseerd op de actuele goud- of zilverkoers. Inruilen voor een nieuw sieraad of horloge behoort ook tot de mogelijkheden.
 
Laat nu unieke sieraden repareren, ontwerpen bij OrMontre. In onze eigen werkplaats creëren we ambachtelijke accessoires en zorgen we voor de schoonmaak en reparatie van uw sieraden. Snel, vertrouwd en vakkundig.
 
Gaat u niet graag de deur uit met uw waardevolle edelmetalen, of is dit voor u geen optie, of misschien gewoon vervelend.
Bij ons is het mogelijk om op afspraak op locatie uw oud goud en zilver te komen taxeren.
Neem contact met ons op, en afhankelijk van de locatie komen wij vrijblijvend taxeren.

Laatst bewerkt op: 30 september 2021 14:54

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

OrMontre Vinkeveen ontwerpt sieraden op maat

Deze week hebben wij weer een sieraad geheel naar wens van de klant ontworpen, gerealiseerd en afgeleverd, wilt u ook iets unieks laten maken, kom langs voor de mogelijkheden.   Bij Or Montre beschikken we over een ambachtelijke goudsmid.Met tientallen jaren ervaring in het vak weet onze smid uw sieraden … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: