Hollandse Avond 2022
Locatie Jeugdgezondheidszorg aan de Hoofdweg 1 in Mijdrecht is weer open

Locatie Jeugdgezondheidszorg aan de Hoofdweg 1 in Mijdrecht is weer open


Geplaatst op: 30 september 2021

Vanaf maandag 4 oktober a.s. is de locatie voor de Jeugdgezondheidszorg van GGD regio Utrecht (GGDrU) aan de Hoofdweg 1 in Mijdrecht weer open. Wegens coronamaatregelen was deze locatie tijdelijk dicht. Op deze GGD-locatie kunnen ouders en kinderen terecht voor het consultatiebureau, het inloopspreekuur en voor afspraken bij de jeugdarts en/of de jeugdverpleegkundige.

“We zijn erg blij dat we op deze locatie aan de Hoofdweg 1 weer ouders en kinderen uit Mijdrecht en Wilnis kunnen ontvangen. Het is een toegankelijke locatie, midden in Mijdrecht. Ook op deze locatie helpen we ouders en kinderen graag verder bij vragen en advies over opgroeien en de ontwikkeling van kinderen”, aldus Sophia Hoogendoorn, manager Jeugdgezondheidszorg bij GGD regio Utrecht.

Jeugdgezondheidszorg: voor vragen over opgroeien en opvoeden

Elk kind heeft het recht om gezond en veilig op te groeien. De Jeugdgezondheidszorg (JGZ) ondersteunt daarbij. De jeugdartsen en verpleegkundigen kijken mee naar de ontwikkeling van kinderen, geven tips en advies. Inwoners kunnen ook met vragen over opgroeien en opvoeden van kinderen van 0 tot 18 jaar terecht bij de Jeugdgezondheidszorg.

Meer weten of een afspraak inplannen?

Wilt u een afspraak maken met een jeugdarts of verpleegkundige van de Jeugdgezondheidszorg? Bel dan naar 033-460 00 46 (bereikbaar op werkdagen tussen 8:00-17:00 uur). Ook voor vragen over opgroeien kunt u ons bellen. Een jeugdverpleegkundige van het telefonisch spreekuur belt u dan terug.


Laatst bewerkt op: 30 september 2021 21:59

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Locatie Jeugdgezondheidszorg aan de Hoofdweg 1 in Mijdrecht is weer open

Vanaf maandag 4 oktober a.s. is de locatie voor de Jeugdgezondheidszorg van GGD regio Utrecht (GGDrU) aan de Hoofdweg 1 in Mijdrecht weer open. Wegens coronamaatregelen was deze locatie tijdelijk dicht. Op deze GGD-locatie kunnen ouders en kinderen terecht voor het consultatiebureau, het inloopspreekuur en voor afspraken bij de jeugdarts … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: