Hollandse Avond 2022
Voorronde Onderneming van het Jaar groot succes

Voorronde Onderneming van het Jaar groot succes


Geplaatst op: 30 september 2021

Woensdagavond 15 september is in het mooie FloriWorld de voorronde gehouden voor de Onderneming van het jaar verkiezing. Het was een spannende avond met in totaal 27 pitches van de deelnemers. Door een deskundige jury werden in elke categorie drie finalisten gekozen voor de finale avond op 12 november. Wethouder Robert van Rijn presenteerde samen met Wouter de Vries van Nieuw Ondernemend Aalsmeer de avond.

 

Wethouder Robert van Rijn: “Het was een geweldige avond in FloriWorld. En ben erg blij dat we dit evenement weer live kunnen en mogen organiseren. Vooral omdat veel bedrijven een heftige tijd achter de rug hebben. Ik wil alle deelnemers bedanken voor de prachtige pitches en natuurlijk de finalisten feliciteren. Maar het is nog niet over voor de bedrijven die niet door gaan naar de finale. Alle deelnemers maken kans op de publieksprijs. Stemmen hiervoor kan vanaf 27 september op de website: www.nieuwondernemendaalsmeer.nl.”

 

Categorie Starters

De avond ging van start met de categorie starters. In deze categorie deden 6 bedrijven mee: Nieuwe Koers Zeilvermakerij, Lunchlokaal de Drukker, Golden Circle Events, Eetcafe De Zwarte Ruiter, Laurens Niezen fotografie.

Na beraad van de jury gingen de volgende bedrijven door naar de finaleavond op 12 november: Nieuwe koers Zeilvermakerij, Lunchlokaal de Drukker en Eetcafé de Zwarte Ruiter.

Categorie ZZP-ers

In deze categorie waren genomineerd: diEMode, Bloemies, Little Cactuz, Aan Marketing, Langeraad Installatie, MM trading Melz essentials. Na de inspirerende pitches werden uiteindelijk DiEMode, Little Cactuz en Aanmaketing gekozen tot finalisten.

Categorie MKB klein (tot 25 FTE)

Dit was de grootste categorie met maar liefst 10 bedrijven. In deze categorie waren genomineerd: Zeilmakerij Aalsmeer, Werkgroup, TCT techniek, DC Systems, Bloomgift, Veritas ICT Services B.V. , See me Fit, Deboprojects, Now Organic International B.V. en Circular Plastics. De jury heeft lang vergaderd en kwam uiteindelijk met de volgende finalisten: Deboprojects, Circular Plastics en DC Systems.

Categorie MKB groot (vanaf 25 FTE)

In de categorie MKB groot waren dit jaar drie bedrijven genomineerd. Omdat er in elke categorie drie bedrijven doorgaan naar de finale avond, gaan zij alle drie rechtstreeks door. Uiteraard hebben zij tijdens de avond wel een pitch gehouden.

De finalisten in deze categorie zijn: Bosman van Zaal, Burgers Carrosserie en Hortus Supplies International.

Nieuwe prijzen

Naast de gebruikelijke prijzen zijn er dit jaar twee extra prijzen aan toegevoegd.

Zo is er voor het eerst een publieksprijs. Hier komen alle deelnemende bedrijven voor in aanmerking. Stemmen hierop kan vanaf 27 september via een speciale stemknop op de site van de Nieuw Ondernemend Aalsmeer: www.nieuwondernemendaalsmeer.nl

En twee een innovatieprijs voor het meest innovatieve bedrijf in Aalsmeer.

Ook deze twee prijzen worden uitgereikt tijdens de finaleavond op 12 november in The Beach.

Finale avond op 12 november

Wilt u ook naar de finale avond komen? Meldt u dan aan op de website: www.nieuwondernemendaalsmeer.nl


Laatst bewerkt op: 30 september 2021 22:01

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Voorronde Onderneming van het Jaar groot succes

Woensdagavond 15 september is in het mooie FloriWorld de voorronde gehouden voor de Onderneming van het jaar verkiezing. Het was een spannende avond met in totaal 27 pitches van de deelnemers. Door een deskundige jury werden in elke categorie drie finalisten gekozen voor de finale avond op 12 november. Wethouder … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: