Hollandse Avond 2022
De Kwakelse Veiling is twee avonden in de kantine van KD

De Kwakelse Veiling is twee avonden in de kantine van KD


Geplaatst op: 3 oktober 2021

Met gepaste trots kunnen we jullie mededelen dat de Kwakelse Veiling dit jaar op twee avonden plaats gaat vinden in de kantine van KDO! Op zowel zaterdag 30 oktober als 6 november a.s. zal de Veilingavond om 19:30 uur starten met een dertigtal kinderkavels. Van 20:00 – 24:00 uur zullen er vervolgens 200 aantrekkelijke kavels per avond geveild gaan worden. Het Veilingcomité is nog druk bezig om de laatste kavels bij elkaar te verzamelen, zodat we op korte termijn de definitieve kavel lijst aan jullie kunnen presenteren.

Op beide Veilingavonden gelden de coronaregels, die op dat moment van kracht zijn. Zoals de regels nu zijn, is het voor elke bezoeker vanaf 13 jaar verplicht om een coronatoegangsbewijs bij binnenkomst te tonen. Tevens dient de kantine om 24:00 uur gesloten te worden. Zorg er dan ook voor dat je op tijd op de Veilingavonden aanwezig bent, zodat je volop kunt genieten en bieden op al het moois wat er voorbij zal komen incl. spraakmakende premies. Houd in de komende weken de website (www.kwakelseveiling.nl) / Facebook- en Twitterpagina goed in de gaten voor het laatste nieuws rondom de Veiling. Wij hebben er veel zin in en gaan voor een zo’n hoog mogelijke opbrengst voor het Kwakelse verenigingsleven in 2021!


Laatst bewerkt op: 3 oktober 2021 22:24

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

De Kwakelse Veiling is twee avonden in de kantine van KD

Met gepaste trots kunnen we jullie mededelen dat de Kwakelse Veiling dit jaar op twee avonden plaats gaat vinden in de kantine van KDO! Op zowel zaterdag 30 oktober als 6 november a.s. zal de Veilingavond om 19:30 uur starten met een dertigtal kinderkavels. Van 20:00 – 24:00 uur zullen … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: